sâmbătă, 11 septembrie 2010

World Cup of Pool

Polonezii au furnizat marea surpriza ieri invingand USA cu 8-7 ! Azi de la ora 09.00 azi incep sferturile, live stream  http://onepinoytv.blogspot.com/2010/07/solar-tv-live.html


Sferturi : Indonezia 3 - 9 China, Germania 9 - 7 Franta, Finlanda 1 -  9 Filipine B, Polonia 5 - 9 Taiwan 

Chinezii au castigat usor si sunt favoriti maine in semifinala, germanii au fost neasteptat de ezitanti astazi, asa cum nu i-am mai vazut de mult. Francezii au revenit de la 8-4 si numai greseala lui Cohen de la 8-7 i-a salvat pe nemti, care ramasi cu numai 4 bile pe masa au reusit sa termine meciul. Nu stiu care a fost cauza, dar daca nu isi revin vor pierde maine rau de tot. 

Polonezii m-au cam dezamagit, pe langa erorile de joc au introdus si bila alba din spargere de 2 ori direct la mijloc fara nici un carambol,lucru nepermis la acest nivel. In prima parte Skoneczny a fost sinucigasul de servici, si la 0-3 credeam ca o sa piarda rau de tot. Totusi si Taiwan a avut o veriga slaba, Ko Pin Yi  i-a bagat in meci pe polonezi care au redus scorul la 3-2. Polonezii introduc alba din spart si adversarii fac masa si apoi iau si jocul urmator. La 5-2 Ko Pin greseste, polonezii fac masa si break, si cand erau aproape de al doilea break Babica a iesit si el la rampa ratand bila 6 si in loc de 5-5 s-a facut 6-4. Pana la urma s-a terminat 9-5 pentru Taiwan, insa maine vor avea de furca cu  Gomez si Orcullo care i-au demolat pe finlandezi cu 9-1. Cea mai in forma echipa de la acest campionat si dupa mine mari favoriti la castigarea trofeului. 
Maine de la 08.00 ora noastra semifinalele China - Germania si Filipine - Taiwan. Finala va incepe la 13.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu