luni, 4 aprilie 2011

Tacul de Aur - punct final prima etapa Babken Number one

Ovidiu si-a aratat clasa in finala mica si a jucat ca pe vremuri. daca ar fi jucat asa si in semifinala avea sanse mari sa joace cu fratele siamez Babken finala mare.

Finala a inceput cu un show foarte frumos regizat de Gabriel "El Magnifico"  Diceanu. Asa pe rand comentatorii, arbitrul (adica eu LOL) si jucatorii au intrat in arena printr-un tunel de fum, insotiti de frumuseti locale la brat. Vocea impozanta a lui Gabi a electrizat atmosfera, mai ales cand a prezentat victimile celor 2 ( Darryl Peach, Imrad Madjid, Ralf Souquet). Tot lui i se datoreaza si aducerea acelei camere macara care a filmat masa de sus. Din punct de vedere al televiziunii, transmisia a fost la un nivel foarte ridicat. 

Foarte multa lume s-a asteptat ca Ladany sa castige. Poate ca si el s-a asteptat prea mult. Sincer nu l-am vazut sa rateze bile asa usoare ca in semifinala si finala. In biliard jocurile  se castiga la fiecare bila, nu poti sa iesi invingator dinainte. Dupa inceputul meciului probabil multi s-ar fi asteptat sa castige usor, insa tocmai cand sa faca 4-1, lugojeanul a dat rateu. Meritul lui Babken este ca ramas concentrat pana atunci si si a fructificat la maxim prima sansa primita. Jucand  cu motoarele turate la maxim n-a mai lasat nimic pentru Ladany care a trebuit sa se recunoasca invins pana la urma. Se vede experienta acumulata de armean la Best of The East si Eurotour care a dovedit ca nu degeaba a fost campion Best of The East anul trecut. 
Etapa a doua va fi si mai tare decat prima cu siguranta. Dupa cum i-am cunoscut pe organizatori, lucrurile se vor imbunatati si perfectiona de la etapa la etapa. 
Felicitari  conducerii Lake View pentru initiativa si suport. 
Echipa de organizare : Cristian Cealera, Paul Alexe, Gabi Diceanu, Cristi Barhalescu. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu