luni, 20 iunie 2011

Schimbare ???

Ma cam bate gandul sa ma intorc la Z, shaftul cu care am jucat cel mai mult. Desi am incercat un FAT saptamana trecuta si merge f f bine. Corecteaza mult loviturile si e foarte precis. Ce sa fac, ce sa fac .... Dominiak, Z 2 sau FAT asta e intrebarea. HELP !!!

2 comentarii:

  1. if you want my advise , you should go for Z , it goes well with your style of playing and the most important thing is that it goes well with your hand position and fingers , you can feel it much more than the other 2 . try it and u'll see . good luck .

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea: Z daca vrei sa ai baza in loviturile de finete, foarte grele de executat cu alt gen de shaft dar nerecomandat pentru un joc in care 85% din lovituri nu au nevoie de asa ceva... adica ai incredere in el pentru ca stii ca poate dar iti face viata amara la cele aparent simple. Diametral opusul sau, respectiv FAT: baza in loviturile aparent simple, nerecomandat la fineturi. Cealalta varianta este una de mijloc: nici asa... nici asa! :) Cunoscandu-ti nivelul de joc si posibilitatile eu ti-as recomanda FAT... nu ai de ce sa te complici si ai siguranta mult mai mare pe el insa nici varianta D2 nu este de neglijat. Z-ul pastreaza-l pentru spectacolul de la Muscoi sau intalnirile amicale. My 2 cents, of course! :)

    RăspundețiȘtergere