luni, 15 iulie 2013

BEST OF THE EAST - eu

Am avut grupa grea la Burgas, pe langa mesele nasoale a trebuit sa lupt cu un campion al Bulgariei, un jucator de top slovac si un alt bulgar care ulterior a ajuns in primii 8 scos fiind de Sandor Tot.
Evenimentul la Burgas este in conditii
de amatori, chiar  daca entuziasmul este mare, sa joci in 4 cluburi diferite, iar mesele destul de grele chiar daca intra bila usor, mantele aveau rol de frana pentru bila alba. In celasi club nu semana masa cu masa, llumina proasta sau de la soare si tot asa.
primul meci am avut cu un fost campion al bulgariei. Incepe cu break, nu ma sperii si fac 1-1 cu o masa grea. Apoi ii dau un safe si primesc freeball. De la manta aia ingrozitoare nu reusesc sa ies bila 6, incerc sa il bag si ramane pe buzunar. 1-2 primesc freebal iar dupa ce nu gaseste bila din safe. Era o posibila combinatie, 10 nu mergea la jumatate de 6, dar n-am vazut ca era si un 5 in apropiere. Incerc sa fac masa, 1, si de la 2 la 3 bag alba. Asta da combinatia, bila 3 era relativ pe unde era si bila 1 cand am avut freebal. Numai ca el a folosit 5, lucru pe care eu nu l-am vazut. La 3-1 fac masa super grea , la 3-2 pentru el ratez o iesire simpla si cam asta a fost cu break l;a ultima m-a curatat.
Eu am ratat 2-3 bile si el nicuna de buzunar. Orice masa deschisa a cam inchis-o.
Cu slovacul am inceput tot dupa breakul lui. m-am tinut tare  si la 4-3 pentru mine am avut sansa sa termin masa, o bila lunga 5 , dadeam peste 9. daca o bagam, restul era usor. Din pacate a ramas pe buzunar, la 4-4  nu mai stiu ce s-a intamplat si am pierdut in decisiv.
Cu bulgaru asta de a ajuns in primii 8 la fel am mers strans , la 3-3 puteam sa fac break. Aveam 4 pe buzunar la jumatate si 8 lipid de manta la 1 cm de buzunarul de jumatate. Restul era usor , puteam sa incerc  sa ma las la 8 asa dar imi era tarsa ca nu il bag. M-am lasat in unghi sa dau 4 sus si sa scot 8 cu alba la joc. La fel a ramas pe buzunar ... masa si gata. la 3-4 ii dau push, el da safe, bag 1 cu manta si termin masa. la 4-4 imi face safe si nu aveam decat jump dar chiar  daca bagam nu ramaneam pe 2. Am dat jump si 1 cu 3 mante sa fac safe. Javra s-a lovit de  alta bila si a ramas pe buzunar. Al doilea meci pierdut in decisiv. Am avut asa un gust amar ca ma puteam califica dar nici nu m-am facut de ras.
pata de culoare a fost pustiul de  9 ani din grupa pe care l-am executat toti, dar foarte expresiv si cu atitudine de jucator :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu