miercuri, 30 iulie 2014

Stiri

Ciprian Gandac a castigat infruntarea de la Sereno cu Ovidiu Cristea. Formatul interesant si atmosfera placuta, spatial de concurs ingradit, o idee foarte buna. Pacat ca Ovidiu nu s-a simtit foarte ok si nu a fost un meci strans, palpitant. Gandac a jucat bine, a luat avans de la inceput si era undeva la 13-5 la un moment dat. Ovidiu a revenit putin, dar un chix la bila 9 l-a impiedicat sa faca 10-14, poate ar fi fost alt meci asa Ciprian si-a vazut de treaba si in final a fost 25-13.
 
Urmeaza Openul international de la Constanta Black Sea Cup 9 ball, organizat de Babken si Nicolas ( Asociatia Romana de Biliard)  in perioada 9-10 august. Din cate stiu eu, vor fi si participanti din Bulgaria si cred ca si din Serbia, premii foarte frumoase, televiziune .... Aproape toate detaliile sunt puse la punct, si probabil astazi sau maine vom avea si comunicatul si toate informatiile oficiale.
 
Best of The East Romania se intoarce in Bucuresti 16-17 August 2014 ! Un nou club ce se anunta foarte frumos , Tac Biliard detinut de  Marius Ancuta si Daniel Bontea dotat cu mese Dynamic 3 va avea o frumoasa lansare cu acest prestigious turneu
ATD pregteste si un concurs surpriza in duminica concursului pentru cei care au pierdut in prima zi, dotat cu premii care mie mi s-au parut foarte frumoase.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu