sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Chuck Starkey Bumperless Sabah Ebony cue review

 A trecut un concurs si pot sa fac un review serios la tac. In primul rand lemnul arata extraordinar, lucratura frumoasa ... Sunt extrem de multumit si nu am avut pana acum un tac care sa loveasca asa bine. Extrem de puternic,
cu un tonalitate frumoasa, un taper extrem de agresiv shaftul aproape ca nu flexeaza daca lovesti buttul cu podul palmei. E mai greu cu podul profesionist dar o sa ma obisnuiesc.
Buttul este din abanos de malaezia in fata, pin mare de lemn, fluturasi si la coada are artar patat, artar si ferestre de abanos. Foarte interesanta lucratura, fara bumper.
Shaftul este unul vechi facut de Brunswick acum multi, multi ani  reciclat de Chuck, o culoare galben inchis de lemn cu greutate.  Cate o fi trait shaftul asta ...

Deflectia este mica, exact 314 sau wx900, la unele bile zici ca e Z
Pastila 12 mm
Greutate 18,7 oz - 530 grame dar se simte mult mai greu
Shaftul are 3,81 oz - 108 grame
Punctul de echilibru 18,6 inch deci e pe fata putin

Am schimbat pastila originala care era prea soft si acum merge perfect. daca il lasi pe el usor fara sa bruschezi si treci frumos prin bila faci aproape orice scoatere fara mare efort, control excelent si feedback remarcabil. Sper sa ma tina mult si bine tacul asta ...2 comentarii:

  1. Felicitări pentru achiziţie :) Cîteva aprecieri legate de pin-ul de lemn se poate ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da transmite foarte bine energia, lovitura e mai calda. Asta al meu cica e tratat ca sa nu se sparga / rupa.

    RăspundețiȘtergere