marți, 11 august 2015

Finala Amator League

Nu am mai avut de mult o zi asa buna ca sambata in grupele de calificare BKO,
cu Z3 si buttul Sport al lui Bebe. Mese legate, rapide pe automat, mental am fost relaxat si am tras cat am putut de bine. Mi-au iesit si niste bile spectaculoase, magia Z m-a cuprins din nou :))))
Cel mai greu moment a fost cu Andrei Ionescu cand am condus 2-0 apoi el a jucat excelent si a facut 7-3 fara sa am prea multe de facut. La scorul ala a ratat si apoi jocul s-a intors, si am castigat 9-7. Cel mai bun moment a fost cu Blink la masa live unde am condus 6-0, el a ratat o singura bila si am jucat super, cu furie si aplomb, incredere ... Am ratat un 2 dificil si el a reintrat putin in meci pana la urma am castigat incredibil in ultimul joc am ratat si au ramas 2 super safeuri plus alba lui din spargere, am castigat 3 greseli fara sa vreau ... 
Duminica s-a confirmat blestemul formatului de primul la 9, ma calific din grupe dar a doua zi pe piramida dubla nu castig nici un meci. Am jucat mai slabut cu Mitrana, am facut cadou 2-3 jocuri si el a terminat niste mese grele cand le-a avut de facut, a tras mai bine si a castigat meritat. Cu toate ca am gasit toate safeurile nu am reusit sa castig nici o batalie tactica.  Pe spate Andrei s-a chinuit serios sa ma "ajute " sa castig dar nu am fost in stare. de la 7-4 pentru mine am pierdut 9-7, 2 combinatii si 2 de noua ratati. 

Pana la urma Costel Stangaciu a castigat, dupa ce s-a calificat sambata beneficiind de abandonul lui Farcas care il batuse si dupa sistemul BKO i s-au sters toate rezultatele chiar daca jucase cu cei implicati si ultimul meci cu Cristi Testosu nu mai conta la nimic amandoi fiind iesiti din calculele calificarii. Asa  nu s-a dus George Popescu si Costel a profitat la maxim de sansa oferita ... 

Am hotarat sa raman pe Z3, asta e concluzia ultimelor turnee. Urmatorul tac va fi Roadline LE3, tac pe care mi l-am dorit mult si cu care as vrea sa mor in brate. Vorbeam duminica cu Ioan Ladanyi si ne spunea ca are acelasi tac de 10 ani. Da-mi doamne minte macar 3 ani sa joc cu asta ...

4 comentarii:

  1. Intr adevar,la meciul pe stream ai fost betonCand joci degajat si stilul iti iese mai bine in evidenta,nu sunt prea multi jucatori in Romania care sa aiba un stil atat de curat si de frumos de a juca biliard.

    Ca vorbeai de ladanyi si tacul de 10 ani ,omul poate fi asimilat unui profesionist asa ca pe el nu l intereseaza decat sa bage bile ca din asta traieste.Profesionistul are alta mentalitate.Amatorul e mai pe principiul :"ochii vad,inima zburdalnica cere!::))

    Frumos roadline ul,e singurul model de predator care imi place si mie desi personal prefer LE4,cu asta joaca si jasmine Ouschen,la ea l am remarcat prima oara..

    RăspundețiȘtergere
  2. achiesez la ce spune amabilul. frumos joc la masa televizata. a emanat siguranta si dezinvoltura. cate despre tacuri, eu am deja 3 ani si 4 luni cu primul meu tac "de firma" si nu ma vad cu altul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da Mr. Amabil, asa e ... Mi-am dat seama ca nu pot sa joc stilul asta robotizat, doar am intrat in biliardul mare calare pe Z salbatic :))) odata ce am vazut ce pot face cu Z3 am luat singurul tac care imi place de la Predator, am ceva cu ebony eu si LE 4 e frumos. Noroc cu fratele meu care m-a ajutat sa il iau ca nu am bani pana voi vinde ce am acum. Sa curga curbele si super retururileeeee

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc baieti, e bine ca ma mai apreciaza cineva

    RăspundețiȘtergere