luni, 3 august 2015

Romania la World Cup of Pool !

In sfarsit !  Pentru prima oara in istorie Romania va avea o echipa la Mondialul de dublu, va lupta in celebra arena York Hall din Londra pentru marele premiu de 60.000 $ cu cei mai buni jucatori din lume !
http://www.matchroompool.com/world-cup-of-pool/#event 

Romania 1 formata din Mario si Braga a ajuns in finala calificarilor jucand spectaculos, au pierdut doar la portughezi in rest victorii clare. Romania 2 formata din Babken si Ladanyi a avut un drum  greu, cu doua victorii la 8-7 si iata ca aveam finala romaneasca si eram siguri ca vom avea o echipa prezenta la Londra.
Babken si Ladanyi au castigat pana la urma si vor fi acolo, la masa bogatilor. Ce inseamna energia, sa crezi si sa joci multe meciuri la nivel european. Valul adus de Leo si Bko are primele rezultate notabile. Bravo baieti !
http://eurotouronline.com/wcop-qualifier/ 

6 comentarii:

  1. Da. Bravo lor dar să nu uităm totuși că nu au dat peste nici o reprezentantă a unei tări cu tradiție în biliard... oricum performanța trebuie apreciată chiar și pentru simplul motiv că este singulară în istoria noastră, cel puțin până acum. Ce n-am înțeles a fost de ce România 1 a fost formată din Braga și Mario, din punctul meu de vedere Ladany-Babken sunt mult mai puternici deși primii sunt cei mai spectaculoși dintre vârfurile noastre... încă o dată bravo lor, așteptăm măcar o prezentă în primii 32 la Londra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai au batut Elvetia si Portugalia. restul tarilor cu traditie sunt deja la WCP :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu portughezii... tactica a fost să-i obosească România 1 ca să-i elimine România 2, nu? :)) Hai să nu exagerăm. Meritul le aparține, îi felicităm dar nu consider că Elveția sau Portugalia sunt exemple de tări cu tradiție. Mă refeream la britanici, germani, olandezi, ruși, chiar polonezi... bine că s-au calificat ăștia dinainte! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Și încă ceva... tu ar trebui să știi asta. Au mai existat încercări de calificare ale unor echipe ce reprezentau România la un CM?

    RăspundețiȘtergere
  5. da au incercat si anul trecut din ce stiu eu

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vorbit cu Mario si Elvetia a fost reprezentata de Dimitri Jungo si Ronnie Regli de mai multe ori participanti cu clasificari bune la WCP

    RăspundețiȘtergere