luni, 4 iulie 2016

BKO Amator

         Dupa cateva saptamani de pauza am revenit asadar la concurs. Eram destul de relaxat si bucuros ca am ajuns, am primit si o veste proasta, mastersul s-a stability exact cand am eu bilete la mare ... de ce naibii o trebui sa il faca vara cand toata lumea pleaca pe undeva ... Sau sa fie anuntat din timp ... Deci m-am chinuit degeaba sa ma calific. Si asa concursul in genere a cam decazut in rutina plictisitoare, fara mare interes, cateodata mai facem si grupe de 2 pentru ca ne e lene sa facem 6 grupe si sa extragem 16 de acolo ... Si faptul ca sambata incepe foarte tarziu, pe la 12.00 si fute toata ziua ... De ce nu se pot incepe concursurile la ora 10.00 ?
Anyway s-a mai dus entuziasmul si m-am chinuit serios primul meci sa castig in decisiv, cautand lovitura, sa ma asez in ghete si sa imi treaca enervarea cu mastersul ... Apoi am jucat cu maestrul vacarus, am jucat mai binisor dar ... la 4-1 am ratat un 9 usor sa fac 5-1. Apoi jocul s-a intors pe dos ... La 5-5 am bagat alba din spart, masa incalcita cu bile lipite, si am fost curentat elegant la 3 greseli :) bastard :))))
 Apoi am pierdut si la amicul catalin Iliescu care a si castigat turneul pana la urma cu un joc foarte bun. 6-4 am fost destul de aproape dar am ratat la 4-3 pentru mine si asta a fost.
In ultimul meci am jucat cu amicul Alexandru Bosoteanu cu care mai jucam la catalin la Sports Bar. Tocmai ce il batuse pe Vacarus si lupta era intre noi. Am avut sansa la inceput sa o iau in fata, dar la 4-1 ... ratez iar 9 usor ... Jesus ... Noroc ca la 5-4 el a fortat o bila grea si a facut fault iar cu free-ball am reusit sa fac o combinatie foarte usoara.
In sferturi mi-am luat revansa in fata domnului Bargaoanu, cu un joc cat de cat bunicel, el a ratat mai mult decat ma asteptam si asa am ajuns batraneste, cu zambet in semifinale. Dupa ce am asteptat aproape 2 ore sa termine ceilalti, am inceput cu dan Cristea.  Deja era ora 19.00, mancasem 2 banane si mi se taiase deja filmul. Am bagat un snikers la repezeala dar nu a ajutat prea mult. dan a jucat aproape fara greseala dupa ce in sferturi a reusit sa il termine pe Jesus de la 1-4 si 2-5 !  Pac mi-a dat 9 din spart, apoi bag alba si face masa. 0-2. La 0-2 incerc sa fac un safe si asa lesinat eram ca nici macar nu am atins mantele. ce sa mai dupa aia a fost macel. Bine ca macar am luat 1 joc pana la urma. Sa fie macar unu sa nu fie chiar asa rau   :))) Un concurs cat de cat bunicel, desi nu am stat in ghete cum as fi vrut, dar ce sa ii faci.
Next time, cand o fi ...

2 comentarii:

  1. Macho pinoy,

    Felicitari pentru semifinale.Am vazut ca jucai cu Bargaoanu(de ce i oi fi spunand "domnu",nu am inteles,o fi el inafara democratiei sportului asta,ma rog,mai bine domnul decat doamna)ma asteptam sa l bati,o fi crescut el in ultimul an jumate dar inca nu e sa se bata peste un anumit nivel.

    Sat fara caini BKO ul ,de cand s a apucat nea Dobre de pokeriseala.Cum vrei sa l puna la 10 pe concurs,baietii aia nu tre sa petreaca vineri noaptea pana tarziu?

    Dar ce e cu Cotescu?A participat?Dupa surprizele de anul trecut si din Bucuresti si de la brasov credeam ca va urca si mai bine si mai sus,vad ca a stagnat.Pacat,sa l vedem pe Cosmin Gherman cat o sa urce acum ca nu mai e Jesus.

    Si intr adevar s a branzit afacerea BKO,ce sa i faci,a tinut minunea destul,bine ca mai e si atata,acum 3 ani nici asta nu visam.

    Distractie placuta la mare!

    Aa, si freza asta de killer-face iti sta bine,cel putin in poza care era pe FB la BKO.Macho pinoy,arde i la bile pe ghertzoi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Mr. Amabil :) Cotescu nu a fost... Încerc sa le dau la gioale... O sa ma fac și mai rău :))) Sper sa ajung săptămâna viitoare la Best la Varna

    RăspundețiȘtergere