joi, 28 iulie 2016

Sereno Team - traditie si respect ... pentru biliard


Povestea a inceput mai demult, cand exista biliard. Noi cei de la Sereno am crescut cu spiritul bun al biliardului si cel mai important cu respectul fata de joc. Si cu sufletul. Biliardul actual s-a
transformat pentru unii in cardeala, smardoiala , tiganeala ... ca sa vorbesc pe intelesul celeilalte echipe. Diferenta dintre  pasiune si mangleala este mare. Baieti. Desigur vorbesc doar cu o parte a echipei TAC, pentru ca exista acolo si oameni cu caracter pacat de asocierea cu limbricii dotati cu 2 neuroni certati intre ei. Neuronii. Baieti. Smardoi...

Am pierdut acasa prima etapa si  cu sansa a doua ne-am prezentat la meci. Pasiune ... Dedicatie ... si pregatiti sa ne-o mai luam o data. dar sa luptam. Oameni cu servicii, fara timp sa faca biliard in continuu sau sa doarma pe mese ca altii dar cu caracter. Atmosfera a fost dementa, fiecare echipa a facut atmosfera incendiara, s-a vorbit pe lovitura, inainte de lovitura, s-a urlat, s-a tipat, s-au aruncat sageti.  Mitrana bineinteles cel mai inspirat de la ei, urmat de mario,  Ei au inteles caterinca si formatul competitiei. Altii nu. Restul, chiar mai seci decat prietenul Dan Moraru :))))) Velicu, George, Auras si manusa au adus primele puncte energia cu care am venit s-a vazut ... . La inceput ne-au luat la misto,  4-0 intrase atmosfera de inmormantarea si s-a trecut la din alea grele... Meciul s-a relansat la meciul meu cu mario unde am ratat 8 sa fac 1-1 si apoi mario si-a luat viteza. Am mai ratat 2 bile si asta a fost meciul. Apoi s-a relansat cu victoria stransa a lui Alicus la Adi Buzamet. Babken a revenit de la 4-2 pentru Viza si a castigat cu stil si bila zilei la 6-5. dar MVP cred ca a fost Raul care a rezistat presiunii fantastice facute de echipa TAC, chiar excesiva fata de oricare alt jucator de la noi. Ei urlau pe loviturile lui raul, noi bateam si cantam la Calesu. Nu stiu cum mai jucau baietii astia.
raul le-a raspuns pe masa celor care au facut misto de titlul lui national castigat in fata lui Toni Judet. Si a jucat fantastic. castigand cu 7-5 si aducand victoria. Apoi ... s-a dezlantuit petrecerea. Cativa din echipa lor au ramas sa ne felicite, restul au iesit afara. Si am ramas sa mai lasam niste semne pe acolo. ... O victorie mare pentru o echipa de la care decat babken se mai antreneaza serios.
Tensiunile au trecut , ramane povestea si vorba lui mario ... ramanem prieteni. Cu unii. Pe altii ii ocolim ca sunt smardoi :)))




Un comentariu: