joi, 14 iulie 2016

Super drill biliard

Super Drill de la Appleton. Cica da si niste premii daca il terminam pana pe 24 iulie. Cred ca nu il va termina nimeni, Este brutal

4 comentarii:

  1. L am vazut de cand la postat.Nu e brutal,e doar pentru o alta liga,

    Are insa si alte drilluri un pic mai accesibile acolo la pagina lui,mie drillurile lui appleton mi se par foarte destepte.Practic biliardul se rezuma in esenta la a lasa bila alba intr o anumita zona.Mie mi se par folositoare drillurile lui,nu stiu ce succes au si daca au printre jucatori,in Romania sigur nu.La noi,ca antrenamentul sa fie eficient trebuie sa aiba doua caracteristici:sa fie joc cu partener si sa fie pe bani.Drillurile sa le faca sarmanii aia care castiga pe la concursurile internationale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se pare imposibil asta. Cred ca si el l-a facut din bucati

    RăspundețiȘtergere
  3. Appleton este unul din cei care se antreneaza metodic

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,el e un jucator metodic,de aia a avut rezultatele pe care le a avut.Drillul ala pe care vi l a aratat voua la Brasov cu bilelela alinitae de a lungul medianei mesei pe lungime,ala mi se pare f bun pentru un nivel mai de amator.

    Sper sa nu l fi facut din bucati,in filmulet pare fluent,ar fi urat sa faca smecherii din astea de doi lei.Pentru el nu ar trebui sa fie imposibil,sa zicem ca nu i ese de fiecare data dar macar o data din zece tot i iese.

    RăspundețiȘtergere