vineri, 22 iulie 2011

Biliardul romanesc, incotro ?

Federatia de Biliard incearca organizarea unui curs de instructori in Romania. Cursul va fi tinut de Jorge Sandman sau Ralf Eckert. Data prognozata este inceputul lui septembrie, inscrierea 400 de Ron. Costul estimat este undeva la 120 E, in functie de nr de participanti ( 12-14). Doritorii se pot inscrie la mine sau contactandu-l pe Gabi Visoiu. Vom stabili data exacta atunci cand se vor inscrie suficienti participanti.

Cat priveste activitatea generala a miscarii de biliard, este cat de cat liniste. In afara de concursurile de club din Oxygen, Iasi, Constanta si Sereno nu se intampla mai nimic. Pacat ca nu concretizeaza mai nimic pe plan sportiv.  Federatia are nevoie de cluburi si implicit jucatori pentru a fi puternica si reprezentativa si pentru a putea incepe organizarea de evenimente. Deocamdata nu exista un mare interes, nici cluburi noi si nici jucatori legitimati desi acest lucru este posibil inca din februarie. Toata lumea asteapta si nu stiu ce. Atata timp cat nu se baga si alti oameni (cluburi) care sa vina cu energie si proiecte nu se va intampla nimic. Cei cativa oameni care incercam sa ne ocupam suntem putini.
Suntem oare intr-un cerc vicios  ?

3 comentarii:

  1. Am auzit despre un concurs la Oradea la Black & White. Din pacate nu pot sa ajung, dar am auzit un lucru interesant. Se va vorbi la acest eveniment si despre un club sportiv.Nu stiu daca exista deja( probabil nu), sau vrea numai sa infiinteze dar oricum e bine ca se vorbeste despre asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi veni cu un comentariu pe această temă, născut din experienţa orgănizării câtorva concursuri în acest an. Ca să nu fiu superficial, acordă-mi câteva zile :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Astept cu interes. esti unul din oamenii care pot aduce o contributie la miscarea sportiva de biliard

    RăspundețiȘtergere