miercuri, 26 august 2009

Predator 14.1 World Championship

Aceasta competitie se tine la New Jersey.Germanul Ralf Eckert a reusit un run de 100 de puncte ! Yu Ram Cha l-a invins pe Grady " The Professor " Mathews ! Rezultatele se pot vedea aici : http://www.azbilliards.com/miscbrackets/2009world141.php. Competitia se transmite live, dar este PPV. Totusi pe zi sunt cam 10 $ ceea ce nu e asa mult. Mai multe detalii pe http://www.accu-stats.com/liveppv.html

PS : pe 1 septembrie incepe la Manilla World Cup of Pool, competitie anuala pe echipe. Campionii de anul trecut Morris si Boening vor avea mult de furca daca vor sa isi pastreze titlul. Filipinezii au 2 echipe, Reyes-Bustamante si Alcano-Orcullo. Campionii vor lua 60.000 $. Mai multe detalii pe http://matchroomsport.com/sportMain.asp?sport=6.

5 comentarii:

  1. Sa inteleg ca sambata noaptea este finala?
    Mihai,

    PS Dc cardul tau nu are activata optiunea de plata pe internet nu o sa poti plati niciodata cu el un live-streaming sau orice altceva. Dc faci cumparaturi de pe net cu el si merge atunci trebuie sa vb la banca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu reusesc sa gasesc live-streamingul si sa fac plata. Ai idee cum pot sa vad si eu acest turneu?
    Mihai,

    RăspundețiȘtergere
  3. n-ai reusit la accu-stats ?trebuie sa iti faci cont cred. In linkul din post da click si te duce la pagina de PPv. In dreapta p[aginii se pot cumpara ultimile 2 zile

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum am reusit dar de la serv nu vad nimic desi e pe Windows Media Player. Sper sa vad de acasa dc nu ii bombardez cu mailuri.
    Mersi,
    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa spun ca live-stramingul este de o calitate foarte buna. Imagine buna, camere fixe si mobile, comentarii ok. Deci se vede cam ca la Eurosport. In concluzie face banii.
    Acum Immonem-Mandenjian 169-35.
    Mihai,

    RăspundețiȘtergere