marți, 13 octombrie 2009

Se pare ca London Snooker Arena nu a fost primul si ultimul eveniment in Romania. Conform unui articol din ziarul Adevarul, organizatorii vor aduce la Bucuresti nume mari din snooker cum ar fi Higgins si O'Sullivan, precum si celebrul jucator de pool, Francisco Bustamante !!!

PS : frunzariti putin http://www.snookerarena.ro/, este destul de interesant, plus ca o sa mai gasiti si ceva poze de la eveniment.

10 comentarii:

  1. Pe blogul lui Selby a aparut informatia ca va fi in Bucuresti, impreuna cu Higgins, la sfarsitul lunii Octombrie. Nu scrie insa in cadrul carui eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai nu mai e altul, deci aici va veni. probabil tot la sala rapid

    RăspundețiȘtergere
  3. articolul aici http://uk.eurosport.yahoo.com/snooker/mark-selby/article/327/

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa-i arbitrezi si pe ei. Asa, vei ajunge intr-un timp record la o performanta cu care putini se pot lauda, sa fi arbitrat mai multi jucatori din top 16.

    Sper sa si dai cateva bile cu Django sau macar sa-l arbitrezi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Totusi nu am vazut sa scrie pe undeva ceva de noi editii snookerarena....

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai nu doar in ziar si de principiu fara o data anume. Coroborata cu declaratia lui Selby, presupun ca ar trebui sa fie pe 30. Desi ma gandesc ca ar fi trebuit anuntata deja daca vor sa vanda bilete.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe snookerarena aparea pana acum vreo 2 saptamani,un formular de inscriere online(taxa 50 de ron),data finalei(24.10 sau 30) si locatia pt finala,sala Rapid.

    A disparut topicul,deci probabil s-a amanat...

    RăspundețiȘtergere
  8. Aha....intresant....si in ce consta taxa....ce se intampla daca o plateai?

    RăspundețiȘtergere
  9. Taxa de participare..., iti da dreptul sa participi -))) si in functie de joc,sa ajungi cat mai sus,pt primii trei erau sigur si premii in bani. Probabil ca pana la finale(semifinale) se juca in London.

    RăspundețiȘtergere