sâmbătă, 24 octombrie 2009

US Open update - ultimii 8

SI CAMPION PENTRU 2 ANI LA RAND ESTE MIKA IMMONEN !!!de la Nick Varner n-a mai reusit nimeni sa castige 2 ani la rand. Dupa ce a pierdut primul meci, Mika a luat-o usurel pe spate cu o singura viata ramasa. Si a castigat. O mare victorie pentru el. De asemenea o mare performanta pentru Donnie Mills care a pierdut ambele meciuri la mustata.

Pe fata au mai ramas Kaiserul Souquet si surpriza Donnie Mills ! Pe spate inca in viata campionul de anul trecut Immonen, Karl Boyes ( care l-a scos pe Van Boening), Stevie Moore si Kim Davenport care a castigat meciul veteranilor cu Johnny Archer. Ce ar fi o finala Souquet - Immonen ? Meciurile de pe spate Rodney Morris vs Immonen/Stevie Moore, si Van Corteza vs Boyes/Davenport.


Immonen si Van Corteza se vor duela pentru a intra in primii 3.

8 comentarii:

  1. Un meci de infarct dar care a revenit lui Ralf in fata lui Donnie Mills. Dupa ce a condus Ralf cu 9-4 scorul a devenit 9-10 duopa ce adversaul sau a castigat 6 la rand. Experienta lui Ralf s-a vazut si cu un sange rece a egalat si a facut break in jocul decisiv.
    Mihai,

    RăspundețiȘtergere
  2. Au fost cateva meciuri cu reveniri consistente, pacat ca n-am vazut nici unul, astept sa mai puna bcn/iulian cate un link de la us open

    RăspundețiȘtergere
  3. Stream-ul pt ultima zi a fost 12 usd. Mi se pare echitabil tinand cont ca sunt prezenti cei mai buni jucatori din lume iar calitatea transmisiei este exceptionala.
    Mihai,

    RăspundețiȘtergere
  4. Mills pare un jucator versat. Din ce spun comentartorii un bun jucator pe bani. Se vede ca Florida Tour este unul din cele mai tari concursuri din state. Mills, Duel, Schmidt etc sunt rezidenti ai statului Florida.

    ps : Streamul Accu-Stats e excelent, ca la televizor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va fi un meci greu pt Imonemm. Dc ajunge Mills in finala va fi alt meci cu Ralf decat cel din semifinala. Oricum cred ca Mika va intra in finala. A revenit de atatea ori in turneul asta.....
    Mihai,

    RăspundețiȘtergere
  6. Mika a castigat 11-10 dupa ce Mills a spart in jocul decisiv dar a bagat bila alba. Apoi Mika a facut o combinatie 6-9 si e in finala cu Ralf. A doua finala consecutiva.
    Mihai,

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut, multumesc pentru comentarii baieti. Scuze da n-am fost acasa aseara. A iesit cum am dorit eu finala Souquet cu Immonen.

    RăspundețiȘtergere
  8. ce mai jucator e immonen asta..

    RăspundețiȘtergere