luni, 13 septembrie 2010

La biliard

Dupa mult timp, am reusit sa gasesc o ora sa ma antrenez, nici nu mai tin minte de cand n-am mai facut-o.Am schimbat pastila de spart, din white diamond am pus Milk Dude ( elk master presat si imbibat in lapte). E destul de tare, are un control mult mai bun pe bila alba, in schimb trebuie sa te chinui mai mult balans pentru ca imprima mai putina viteza. Sunt multumit, desi cred ca in final o sa ajung la un Wizard pentru spart. Si de ce nu, poate un Kamui Hard. 
Cat priveste jocul, neasteptat de bine ! Am facut breakuri si foarte multe bile bagate fara emotii, am inceput sa ma asimilez bine cu fizica tacului, Am jucat fara sa calculez nimic, din feeling. Ma gandesc la ce vreau sa se intample, si las lovitura sa se execute singura. Ma uit intens pe bila obiect, parca incercand sa fac un zoom, sa ma conectez la ea. Pastila de joc mi se parea cam tare, si mi-am adus aminte de ce povestea unu pe forumul az. Am umezit putin pastila inainte cu o zi, si parca a devenit mai vie, ia mai mult efect. Si asta am vazut-o la retur. Daca te gandesti, e putin logic pentru ca pielea tinde sa se usuce in timp. O sa mai studiez chestia asta, sa vad daca tine in timp. 
Hai sa facem un test. Care mai intrati pe aici mai ziceti si voi ceva pe comment. Ca parca urlu singur la luna ... 

2 comentarii:

  1. Pai daca-i asa... punem pastila la murat o saptamana inainte de turneu si bagam spaima-n adversari! :)) Lasand gluma la o parte eu oricum ii dadeam apa la pastila... de fiecare data cand curat shaft-ul dau cu carpa umezita si pe lateralul pastilei... o fi bine... n-o fi... asta e!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ma apuc sa caut retete de bait cu vin si otet LOL Eu umezesc si pe varful pastilei, nu numai pe lateral.

    RăspundețiȘtergere