marți, 18 ianuarie 2011

Un nou inceput - Federatia Romana de Biliard-Pool

Incepand cu 14.01.2011 se pot face inscrieri pentru sportivi la noua Federatie de Biliard - Pool !
Mai multe detalii despre inscrieri si cluburile afiliate aflati accesand sectiunea contact de la http://www.frbiliard.ro/  

Nu va asteptati la ceva spectaculos. Inceputul este greu, finantarile sunt o rara avis pe criza asta. Important este ca vor fi in acest an evenimente organizate de Federatie.  Programul competitional va fi stabilit in perioada urmatoare.

Cea mai mare problema este numarul mic de cluburi care s-au afiliat pana in prezent. Deci, anul asta trebuie sa contribuim cu totii si cu cat mai cluburi si sportivi cu atat mai mari sunt sansele de a atrage bani de la minister sau sponsori. Cei interesati de a isi face un club sportiv, va rog sa ma contactati. Nu este chiar asa greu precum ar parea. Sunt inca zone importante cum ar fi Timisoara care nu au inca o asociatie sportiva pe biliard, iar in Bucuresti sunt mult prea putine. 

3 comentarii:

  1. as vrea sa stiu daca e vreun club din sibiu afiliat,si daca nu as vrea sa stiu mai in detaliu precedeele de afiliere,ms

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai intra pe siteul lor si suna. Din cate stiu eu nu este club in Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Suna interesant!In carei nu exista nici un salon cat da cat bun, dar suntem cativa care m-am gandit deja la un club sportiv, macar pt a se alatura unei program national si de a promova acest sport.

    RăspundețiȘtergere