marți, 15 februarie 2011

Vizita la Lake View

Am plecat vineri spre Constanta pentru a sustine un curs de arbitraj pentru  concursul cu cele mai mari premii din istoria biliardului romanesc. Pe langa arbitrii principali pentru masa televizata ( TV Neptun va asigura transmisia turneului, meciuri inregistrate, in direct, reportaje ...) organizatorii vor asigura si arbitri de zona pentru celelalte mese. Ambitios proiectul, si de aceea il voi sustine atat cat pot. Ar fi bine daca fiecare oras mare ar avea un concurs cu premii macar un sfert din acestea. 

Clubul de biliard face parte dintr-un complex in care se mai regasesc restaurant, sala de jocuri, bowling si sala de fitness. Reclame in tot orasul, iar spoturi cu Tacul de Aur ruleaza in tot clubul. Se vede ca este treaba serioasa. Iar premiile sunt garantate !
Am cunoscut cu placere pe Cristi, Paul, Dl. Cristi sau Gabi. Oameni care  organizeaza concursul si  promoveaza biliardul ca sport. Ospitalitatea lor a fost impecabila, si tin sa ii apreciez pe aceasta cale.

Mesele sunt bune, mantele merg normal desi nu cred ca sunt o marca renumita. Bilele de concurs vor fi noi, iar masa televizata va avea Aramith Pro. Stiu ca sistemul de desfasurare a iscat multe discutii, dar in principal concursul este gandit pentru oamenii din Constanta, sau jucatori fara obligatii din tara :) Un maraton al biliardului ...
Astazi dimineata am inteles ca locurile de 32 sunt aproape ocupate, deci concursul incepe sa prinda contur. Voi fi acolo ca arbitru principal prin rotatie, asa ca o sa mai am ce povesti. 

PS : concurentii din afara Constantei vor putea beneficia de facilitati la cazare si masa. 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu