duminică, 22 mai 2011

Arabul, Copilu' si fatidicul joc decisiv

O etapa  grea desi nu au fost multi participanti, marcata de meciuri terminate in joc decisiv. De exemplu sferturile pe fata au fost : George Popescu - Alin Ionescu  7-5, Neaga - Teo Popescu 7-6, Velicu - Auras 6-7, Nicolas-Munteanu 7-6

Ziua de azi a inceput marcata de meciul vedeta Auras si  Nicolas. 2 jucatori foarte buni, unul retras din activitate dar inca are dintii ascutiti, si altul cu o dorinta mare de revansa dupa esecurile de la primele etape. Meciul s-a incheiat cum altfel ..................... la 7-6, Nicolas a pierdut pe mana lui la 6-6. In meciul asta a fost campionul "iesirilor ascunse", adica ramanea masca la 8 LOL  Apoi El Rattel "Butoiasul Atomic" s-a razbunat cu varf si indesat pe Iliescu care a apucat sa dea prima oara pe la 0-6.   Tot pe spate Munteanu l-a invins pe Edy cum credeti ..................... cu 7-6.
George a pierdut finala pe fata si a declarat forfeit, asa ca meciul locurilor 3-4 devenea a doua semifinala, castigatorul mergand in finala mare. Un meci greu, care a durat 1h40min, incheiat cum altfel ..................... la 7-6 ! Munteanu Copilu' a murit pe mana lui, atunci cand la 6-6 n-a reusit sa termine masa. Totusi a lasat o impresie foarte buna, cu o lovitura curata si foarte precisa. Mai aveam decat 40 de minute de inregistrat pe camera si imi era teama ca nu o sa imi ajunga spatiul si pentru finala. Un Nicolas dezlanuit ca un bulgare urias pe partia de schi a inchis meciul cu un neverosimil 7-0 in 25 de minute !

Locul 1 - Nicolas "THE LION" El Rattel
Locul 2 - Ungureanu Aurelian
Locul 3 - George Popescu
Locul 4 - Munteanu Florin
Locurile 5-6 - Neaga Costin, Iliescu Adrian
Locurile 7-8 - Coca Isidor, Dumitru Eduard

Rezultate complete,clasamentul, poze si meciurile inregistrate vor fi disponibile in cateva zile.

2 comentarii: