sâmbătă, 28 mai 2011

Tacul de aur - primii 20 etapa 2

O zi plina si grea azi la tacul de aur, am arbitrat vreo 7 ore in continuu, impreuna cu colegii Paul Alexe si Eduard Albei. Va dati seama cum am mancat pizza la sfarsit LOL

In grupa A, Dinca Steriu a aratat o forma buna si a castigat ambele meciuri destul de usor, dar maine il asteapta un meci greu cu favoritul grupei. Poate o revansa, cine stie ?
In grupa B, Tudor Daniel a pierdut ambele meciuri cu constantenii Devriese si Son si pare iesit din carti, maine avand alte 2 meciuri grele cu Babken si Catrinoiu. In ultimul meci al zilei Catrinoiu a dat cu piciorul sansei de a il invinge pe Babken, care a evoluat  extrem de slab pentru nivelul lui obisnuit. La 3-3 a ratat sansa de a prelua conducerea, si mai departe desi babken ii oferea cel putin o sansa pe joc nu a putut concretiza nimic. Revelatia grupei este jucatorul de snooker Devriese care dupa prima zi are 2 victorii.

In grupa C, favoritii Voicu si Ladany s-au intalnit in primul meci. Desi Sergiu a inceput cu mult aplomb si parea ca va pune probleme serioase, dupa ce a luat primul joc a ratat usor sansa de a face  2-0. Astfel l-a bagat in meci pe Robocap, iar acesta si-a confirmat valoarea castigand pana la urma cu un sec 7-2. Oricum cred ca cei doi se vor califica pe primele 2 locuri din grupa.
grupa D este si cea mai echilibrata, cu Braga, Ovidiu, Raul si Marian Toader.
In direct la TV Neptun Braga l-a invins pe Raul cu 7-5, dupa un meci tensionat si frumos. Cei doi si-au predat pe rand initiativa partidei, alternand jocurile bune cu greselile. Pe final Braga a fost mai proaspat si a castigat. Probabil cei doi impreuna cu Ovidiu Cristea vor ocupa primele 3  locuri, ordinea urmand a se stabili maine, meciurile Raul-Ovidiu si Braga-Ovidiu se arata ca foarte interesante.

Nivelul mi  se pare mult mai ridicat decat la prima etapa, se anunta grupe finale extrem de incinse si disputate.

3 comentarii:

  1. Nu se mai joaca nimic weekendul asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mîine se joacă toate meciurile rămase din grupele principale, plus meciurile de baraj. La sfârşitul zilei vom cunoaşte numele celor 10 calificaţi mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai m-am uitat pe programul Neptun TV si nu era nimic transmis, de asta am crezut ca nu se mai joaca nimic. Urat daca nu mai transmit nimic azi..

    RăspundețiȘtergere