sâmbătă, 12 aprilie 2014

Kings All Star Kombat

Am pierdut primul meci cu Elvis 7-4 pe fata, apoi am castigat cu
Ruslan, Tudor Mihai, neaga pentru a pierde in decisiv cu Raul calificarea in primii 8 dupa un meci pe care l-am avut in mana, am condus 4-1, apoi usur usor a reintrat in meci. Pe ansamblu a fost un meci destul de bun, pacat ca n-am reusit sa duc ritmul impecabil de la inceput. . La 5-6 am terminat din nou masa si la 6-6 raul a facut break. Maine joc pe piramida secundara
Prima editie a All Stars Kombat a fost extrem de frumoasa dar si tensionata. pacat ca nu au fost asa multi participanti dar clubul Kings si-a tinut cuvantul si va garanta premiile de 5000 de lei. Sper ca la urmatoarele sa vina mai multi jucatori pentru ca formatul este interesant cel putin spus. mese multe, postav nou, spatiu. E bine ca aveam un nou turneu foarte puternic in Bucuresti, open si cred ca vor fi si jucatori din tara la urmatoarele. Despre rezultate - Auras e avut un turneu scurt si intens, cu infrangeri la MArio si Nicolas, Iliescu Adrian a jucat impecabil si l-a trimis pe spate pe Raul, Chiachir il invinge la calificare pe Elvis, Calesu pierde la Tudor Mihai !
Mario e trecut pe spate de Ovidiu, castiga in decisiv cu Nanu, pentru a pierde calificarea la Elvis. Raul se califica cu break la 6-6 cu Dragne !
Pe piramida principala s-au calificat 8 jucatori. De pe fata Iliescu Adrian, Chiachir George, Cristea Ovidiu si Oprea Cristian. De pe spate Moraru Dan, Nicolas , Maican Raul, Gagiu Elvis. Acesti 8 se vor trage din nou random pe piramida simpla de 8.
Premiile 4200 RON
LOC I 1200 LEI
LOC II 800 LEI
LOC III – IV 500 LEI
LOC V – VIII 300 LEI
Pe piramida looserilor au ramas 8 jucatori Merezeanu Gabriel, Borcan Bogdan, Bratu Bogdan, Nedelea Alexandru, Dragne Iulian, Neaga Costin,Nanu Alexandru si MArio. La fel vor fi trasi la sorti random pe o piramida simpla de 8. Castigatorul piramidei va lua 300 de lei, finalistul - 200 de lei, si semifinalistii perdanti cate 150 RON





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu