sâmbătă, 19 iulie 2014

Maine Titan Open bila 9 !

Printre participanti se anunta Gandac, Babken, Mario si Ovidiu ! Nu sunt capi de serie asa ca au sanse toti participantii sa iasa din grupe.

Ca sa nu existe discutii, criteriile de departajare din grupe sunt urmatoarele :
1. Nr de victorii
2. Nr de jocuri castigate ( frameuri castigate pe total) 
3. Golaverajul pe total
4. Meciul direct

 Se joaca bila 9 clasica cu 1 pe punct , 9 nu merge din spart, spargere alternativa - grupe ( in functie de nr de participanti primul la 4 sau primul la 5) plus piramida simpla primul la 5, semifinale si finala primul la 7. 
In funtctie de nr de participanti se vor premia primii 4 sau primii 8. Inainte de tragerea la sorti vom anunta si premiile. Toti banii stransi merg la premii !
Concursul va conta in clasamentul general, o alta modificare este ca la Master se vor califica 16 jucatori, dar am scos conditia de participare la minim 50% +1 din etape asa ca sunt sanse pentru mai multi jucatori de a prinde masterul. Taxa de participare este de 40 de lei, pentru fete 30 de lei. Taxele stranse merg integral la fondul de premiere.

Un comentariu:

  1. Mda....observ ca s-a aprins lumanarea si pe concursul asta.
    Asta chiar e tare:
    "Printre participanti se anunta Gandac, Babken, Mario si Ovidiu ! Nu sunt capi de serie asa ca au sanse toti participantii sa iasa din grupe."
    (Red)

    RăspundețiȘtergere