luni, 14 decembrie 2009

Visul american si cowboy plangaciosi

Incepuse bine Ralf, foarte concentrat si credeam ca si vor continua asa baietii nostrii. Am inregistrat si meciul, mi s-a parut foarte bun pe total, Shane chiar n-a avut sansa. Apoi mi-a cazut conexiunea. mama au urmat telefoane la provider, multi nervi si frustrare. Pana la urma am revenit la 2-1 pt. Shane. A jucat asta ca apucatul, parca robotizat, inuman. Nu cred ca a gresit vreo bila tot meciul. Nu stiu ce sa mai cred, ma mandream ca am castigat si eu un joc la safe-uri cu cel mai bun din lume la chestia asta. Se pare ca la editia asta Chelu si ai lui, dar mai ales el, n-au reusit sa dea niste safeuri decente. Pe undeva mi se pare chiar suspect, cand te gandesti cate siteuri de pariuri au preluat evenimentul .......... Adik nu e posibil sa faci asemenea greseli ca in curtea scolii. Sa se transforme chestia asta intr-un American Idol sau America's Got Talent ?Mi se pare foarte posibil. Americanii au fost ca scosi din Tanar si Nelinistit, duri si plangaciosi in acelasi timp. Pana la urma mi-au placut pentru ca au fost mai colorati decat insipizii nostri, nici un latin in echipa sa le mai clocoteasca sangele in vene si asta s-a vazut. S-a mai vazut ca erau sictiriti dupa un an de trambalari peste tot in lume si oricum si-au luat 7500 de coco asa ca nu erau chiar cu cutitul la os. Pana la urma ultima gaina a fost mult laudatul Immonen.
Asta e cu biliardul, la fiecare meci, fiecare lovitura trebuie sa o iei de la capat. Ce ai facut pana atunci nu face nici cat o ceapa degerata, bilele nu se misca singure pentru ca esti campion.

Un comentariu:

  1. Iulian

    Ai perfecta dreptate. Si de aproape s-a vazut cam la fel. Europenii au frecat popicu in primele 2 zile. Probabil ca la felul in care jucat, pe Mika il bateam si noi.

    Ralf n-a fost la fel de concentrat ca de obicei, Darren Appleton parca venise la plimbare iar Thorsten toata ziua statea bot in bot cu gagica-sa. Vacanta, ce sa mai.

    Americanii au castigat pt ca au tras mai bine si pentru ca au avut prezenta de spirit. Hatch a fost ca un Strickland numai ca efectele au fost pozitive de data asta.

    Publicul a fost super tare iar atmosfera electrizanta. Ce sa mai ... a fost un adevarat spectacol

    RăspundețiȘtergere