vineri, 13 martie 2009

Ce mai fac

E vineri, saptamana se termina .... Mai muncesc putin si ma duc in Kings sa ma razboiesc cu vechiul meu prieten Grasu. Bila 8, freeball. E posibil sa inregistram meciul, asa pot sa vad daca dau bine in bile ..... si la camera.
A, m-am apucat sa fac pastile Elk Master presate, tot le lauda americanii ca sunt bune, asa ca inca una pentru studiul meu ! Probabil saptamana viitoare o sa fie instalate si o sa fac un review la ele.

6 comentarii:

  1. auzi care este faza cu 314-2 si Z de ce toti profesionistii jucatori mari gen Souqet sau astia joaca cu 314 si nu cu Z desi pe site la predator apare cum ca Z ar fi mai bun la orice capitol fata de 314...astept un raspuns pt k te pricepi

    RăspundețiȘtergere
  2. cat de tare trebuie presate? adica... strangi pana nu mai poti sau...?

    RăspundețiȘtergere
  3. Z genereaza o deflectie mai mica decat 314 si mai mult efect. In acelasi timp, este mai greu de folosit, pastila fiind mai mica, si acuratetea loviturii trebuie sa fie mult mai buna, plus ca e mai greu de controlat alba. Asa ca multi profesionisti aleg sa fie mai in siguranta cu 314-2.
    Calistrat, primele le-am presat la jumatate din inaltimea initiala. Nu stiu insa cat de tari s-au facut, o sa vad astazi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mi-am dat jos Wizardu, desi ma gandesc sa imi pun o pastila mai moale, medium ca asta tare ma cam enerveaza.
    Am pus Elk master pe un shaft de \judd si am dat cateva lovituri, inca nu pot sa zic ceva notabil, dar nu se simtea rau. tre sa vedem daca isi pastreaza forma dupa ce va fi folosita un timp.

    RăspundețiȘtergere