miercuri, 4 martie 2009

La bile cu campionul mondial

Am fost ieri la London cu campionul mondial la trickshot Gabi Visoiu. Ma stiu cu el de cand eram la Black Wolf si ne antrenam la Sereno. Eram curios ce mai face , ce mai zice ...... Asa ca l-am sunat si uite ca ne-am facut aparitia in London. Se pare ca a reusit sa isi gaseasca ceva sponsori asa ca va putea sa fie luna asta la Artistic Billiards Masters Championship, un open ce se va tine in cadrul Super Billiard Expo. Eram nerabdator sa joc cu Wizard Hard, asa ca nici nu l-am mai finisat cum trebuie, dar a mers ok si asa. Transferul energiei catre bila alba mi se pare foarte bun, precum si controlul. Pana acum e ok, dar trebuie sa o mai testez sa vedem cum se comporta , abia dupa o saptamana , doua se vede o pastila cu adevarat.

6 comentarii:

  1. ai apucat sa imi montezi si mie pastila?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ce am citit despre Wizard, se pare ca destul de multi folosesc Medium si nu Hard. Din observatiile tale, Wizard Hard este mai dura decat Everest (cea care vine standard pe 314 si Z)? Mie mi se pare Everest putin cam prea dura (nu tine creata pe ea) si tinde sa nu aiba aderenta suficienta pentru "draw" in cazul loviturilor mai putin standard (distanta mai mare intre bile, bila alba in apropierea mantei etc.) sau pentru efecte laterale necesare in cazul aplicarii intentionate a "throw" (ca in cazul introducerii bilelor "din efect"). Nu am jucat inca suficient de mult cu Everest incat sa o "rodez", asa ca un feed back avizat este binevenit. Multumesc si "Enjoy your game!"

    RăspundețiȘtergere
  3. ho ba vlade esti obsedat? :P

    RăspundețiȘtergere
  4. cel mai obsedat ba:))...gata mi-a pus-o george am apucat sa dau de cateva ori cu ea si mi se pare foarte ok mai ales la efecte mi se pare ca e clar superioara celei Everest.Oricum n-am apucat sa jok prea mult:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Transmite-i felicitarile mele lui Gabi pentru rezultatele absolut senzationale pe care le-a realizat! Cat despre pastila Wizard... ma indoiesc ca este de nivelul pastilelor "consacrate"... dupa parerea mea efectele extreme nu sunt neaparat nereusite din vina pastilei cat din neexecutarea corecta ( ca forta, intensitate si in punctul optim ) de catre jucator... nu imi pot sustine afirmatia decat din prisma propriei experiente... un exemplu in acest sens il reprezinta un masse reusit cu un tac de club pe care cu tacul meu cu pastila Moori nu il pot face!!! ( desi am incercat de cateva ori bune! ).

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim - am inceput sa joc cu pastile tari de curand , cand mi-am pus Moori hard. Am citit pe forumurile din state ca iti da o constanta mai buna in joc, datorita faptului ca o pastila tare in sine nu imprima foarte mult efect,fiind mai tare, acesta vine mai mult din felul in care executi lovitura, facand-o astfel mai predictibila. De asemenea exista anumite teorii ca in acest caz o pastila tare sta mai putin pe bila alba, generand astfel o deflectie mai mica a bilei albe. Este destul de greu sa dai efecte extreme lovind alba foarte in lateral, asa ca trebuie sa iti imbunatateasti lovitura ca sa obtii aceleasi rezultate. Un minus ar fi ca se fac lucioase destul de repede si trebuie sa mai dai cu ceva ca sa prinda creta. Asa ca acum incerc si partea asta cu pastilele tari sa vedem cum e.
    Arndym - am dat si eu doar de doua ori cu pastila Wizard medie a lui Vlad si mi se pare ca tine efectul foarte bine. N-ai de unde sa stii ca de altfel nici noi pana nu le mai folosim putin la ce nivel sunt. pana la urma si cele consacrate au fost necunoscute la un moment dat.
    Masseul l-ai dat mai usor cu tacul de club pt. ca probabil are o pastila moale, si de aceea efectul imprimat este datorat mai mult ei ( pastilei) si nu loviturii tale.

    RăspundețiȘtergere