marți, 24 martie 2009

La bile in Kings

Ei bine m-a sunat ieri Grasu si m-a luat ca din oala sa mergem la Kings. Aveam tacurile si ochelarii de joc la London, si pana la urma am renuntat sa mai trec sa le iau, ca un fel de avantaj acordat prietenului meu. Frate ce greu e sa treci de la Z la un tac de sala, in primul rand am gasit unele asa groase ca nu puteam sa fac podul strans, nu alunecau si pastilele erau cam varza, dar oricum m-am avantat asa cu spada boanta si jumate chior la lupta. Desi am castigat, n-am inteles nimic din jocurile alea, parca eram din alt film. De acuma o sa imi tin ochelarii in masina. Vorba cantecului " Cand eram tanar fecior, nu eram asa de chior " :))))).

17 comentarii:

  1. crezi ca trecerea de la un Z la un 314 ar fi devastatoare si ar dura foarte mult sa te inveti cu el?

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde ti-ai luat ochelarii de joc? Si eu sunt in aceeasi situatie odata cu inaintarea in "experienta". Ma gandeam sa incerc cu lentile de contact daca nu gasesc niste ochelari adecvati. Ai incercat si cu lentile?

    RăspundețiȘtergere
  3. nashule tacul de spart din trusa lui auras e no name dar totusi sparge destul de bine , iar jumpul e ca alea din atd :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ...trecerea de la Z la un tac de sala?!? E ca si cum ai schimba Lamborghini-ul cu o Dacie ( fie ea si Logan cateodata... ) Desi... dupa spusele celor care dau cu batu'-n bile mai des pe care ii mai cunosc si eu abia atunci cand poti juca foarte bine cu un tac de sala ar trebui sa incerci altceva... cu alte cuvinte se subintelege ca un jucator bun ar trebui sa joace cam la acelasi nivel (si) cu un tac de sala. Sigur ca se schimba calimera atunci cand vine vorba de un jucator care mai vrea si ii plac iesirile mai dificile, mai spectaculoase... pana la urma este o chestie de "feeling"!

    RăspundețiȘtergere
  5. De la Z la 314 nu cred ca se trece asa greu, este doar diferenta de feeling dintre ele cu care trebuie sa te acomodezi.
    Eu lentile nu pot sa imi pun, pentru ca am astigmatism si am auzit ca se fac si pentru asta. Ochelarii cat mai mari trebuie in sus, de preferat peste sprancene, eu mi i-am luat de la Optica de pe raft, nimic special sau la comanda.
    Chestia cu tacu de sala merge cand joci foarte mult in mijlocul bilei, simplu.La noi majoritatea celor de sala sunt strambe si cu pastile naspa, nu aluneca ..... Atunci cand nu ai, poti juca cu ele asa cum am facut si eu la timpul meu. Mai rar am gasit cateva care chiar mergeau bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. salut! zi-mi te rog,ce pastila pot pune pe BK2(cea originala a fugit...),si daca ai idee daca o gasesc la Texas sau ATD. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost si eu nevoit sa joc acum cateva zile cu un tac de sala, pt ca nu am mai trecut pe acasa sa-mi iau tac-ul de joc(un Mcdermott lance cu shaft 314-2)...este o diferenta imensa...pur si simplu nu am putut imprima mai deloc efecte bilei albe...returul de distanta in cazuri bune se transforma in lovitura cu stop... ca sa nu mai zic de "miscue" la iesiri mai in forta cu 2-3 mante cu efect pronuntat...Sunt si tacuri de sala mai bunicele dar nu unde am fost eu sa joc...

    RăspundețiȘtergere
  8. Oricum, ca sa te bat ca in zilele mele bune( "o tempora, o mori ") trebuie sa joci fara ochelari, cu ochiul tau cel ager si spiritul tau de luptator si chiar si atunci nu mar mira sa te ajute "bulanul". Te astept la cotitura !

    RăspundețiȘtergere
  9. Norocul tine cu cei talentati .........

    RăspundețiȘtergere
  10. Depinde daca ti-a placut cea originala care este fenolica, atunci iti trebuie una fenolica, cred ca se gasesc si destul de ieftine.Atentie ca sunt mai greu de pus.
    Eu as incerca ceva de piele cu care sa ai mai mult control, gen Tiger Pro Jump pe care o gasesti la ATD si cred ca si la Kings.Daca vrei sa cheltuiesti mai putin, pune un LePro.
    Daca mai astepti 2 saptamani, vreau sa aduc niste pastile Sumo care se zice ca sunt foarte bune pentru spart.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai pot sa astept...,zi-mi de pret,si daca sunt usor de pus(o sa o puna Vasilache).Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Inca o zi daca mai astepti, acum negociez pentru taxele postale. Pana in 20 lei, oricum.

    RăspundețiȘtergere
  13. in banii astia si asa repede,sigur ca da

    Sa-i dau de munca ''batranului''!

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai nu vin asa de repede. Intr-o zi o sa stiu exact cat costa. Vin cam in 10 zile........

    RăspundețiȘtergere
  15. Am gresit, aduc Super Pro si nu Sumo.

    RăspundețiȘtergere
  16. ce-mi recomanzi e ok,am incredere -),timpul nu-i o problema(din august sta fara pastila).

    te intrebam daca se pun usor,pentru ca la cea fenolica,mormaia ceva Vasilache ca se finiseaza greu,ca are nevoie de un polizor etc.

    Astept oricum,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  17. Da se pun usor, sunt stratificate din piele.

    RăspundețiȘtergere