joi, 26 martie 2009

Pastile

In cautarile mele dupa noi si noi pastile, deh ce sa faci curiozitatea e mare, o sa aduc sigur un Kamui,o pastila Samsara Jump/Break si Super Pro. Samsara se folosesc si pe noile OB Break cues, ei zic ca este cea mai buna pastila de break/jump din piele ,iar Super Pro este tot din mai multe straturi,relativ bine vazuta ca pastila de spart si chiar de joc, daca iti plac pastilele tari.

Cum nu pot aduce prea multe, financiar vorbind, daca vrea cineva sa se lipeasca eu aduc si pot sa le scot cam la preturile astea : Wizard 8$, Kamui II 18$, Kamui Black 20$, Moori 18 $, , Super Pro 5 $.

9 comentarii:

  1. a pierdut si al doilea meci Grigorescu

    RăspundețiȘtergere
  2. anghel radu a trecut mai departe in urmatorul tur pe spate

    RăspundețiȘtergere
  3. in afara de super pro,mai e vreuna pentru spart?

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa in general ? Din ce am incercat eu mai e White Diamond, cu o lovitura undeva intre fenolic si piele, are si un sunet dragut atunci cand lovesti bilele. Din ce am citit pe net Super Pro, Talisman X Hard sau o pastila din piele nestratificata gen LePro, Sumo insa presata.
    In principiu ar pute fi orice pastila tare care sa nu ia efect mult, sa transfere energia foarte bine si sa tina creta ca sa nu dai miscue.

    RăspundețiȘtergere
  5. ma tot uit la diverse piei de porc(vezi Kamui),care mai de care mai stratificate si combinate in compozitie...

    De pe net greu sa-ti faci o idee...

    In afara de Moori medium de pe Z si 314,nu prea stiu altele

    Intrebam din cele pe care poti sa le aduci,daca mai e ceva de spart

    Mai scump,e mai bun teoretic?!(sau e o urma de ''snobism'') -))

    RăspundețiȘtergere
  6. E posibil, am spart cu un Moori Quick de pe Juddul lui Efren si nu m-a impresionat.Daca vrei sa incerci un Kamui la spart e ok, numai sa fie tare. Nu stiu insa cum se va comporta, ca n-am vazut unu pana acuma.
    Cateodata nu neaparat mai scump e mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  7. si cu elk masteru ala presat c se aude ? cum merge?

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine, n-am apucat sa dau mult cu el, dar o sa imi pun si eu ca sa o testez mai bine. Nu cred oricum ca se apropie de Wizard sau alte de genu asta.

    RăspundețiȘtergere