luni, 24 august 2009

Reyes

Este de foarte multi ani considerat cel mai bun jucator al tuturor timpurilor. Desi in ultimul timp nu a mai participat la concursurile din calendarul oficial datorita luptelor de culise din biliardul filipinez, faptul ca gruparea adversa Raya Sports este in relatii foarte bune cu forul mondial ( WPA ), organizand impreuna toate evenimentele din Filipine, l-a exclus pe el impreuna cu Bustamante din aceste competitii, ne priveaza incontinuare de a il mai vedea la lucru pe "Magician". Desi i-a fost propus sa treaca sub contract cu Raya, el si Busty au ramas in continuare fideli celor de la Puyat care i-au sprijinit pe tot parcursul carierei lor. Ieri Reyes a castigat concursul de la Vilar Cup, competitie in care au fost prezenti o gramada de jucatori importanti precum si tinere talente.
El va fi prezent in septembrie la giganticul concurs organizat in USA, Galveston World Classic, cu premii totale de peste un milion de dolari, si care gazduieste 11 intreceri diferite! Aici, el va avea un meci pe 5000 $ cu vechiul sau rival Earl Strickland, ce va fi transmis in direct pe siteul competitiei http://www.theworldclassic.com/. Se va juca bila 10, primul la 15, 13 septembrie ora 20.00 Eastern time. Vor mai meciuri challange, de exemplu pe 12 septembrie va fi Bustamante - Bryant la aceeasi ora si in acelasi format.
De pe net am furat 3 meciuri care mi se par interesante si puteti vedea si evolutia in timp a Magicianului. Toate partile le gasiti in youtube, dati click pe video si o sa apara in partea dreapta. Enjoy !
1995 Straight pool Efren Reyes - Jim Rempe
Finala US Open 2004 Reyes - Varner









Us Open 2007 Reyes - Alcano

5 comentarii:

  1. Mai mult stil in 2007.
    Mihai,

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu gasesc pe site la World classic live streamingul. Ai vazut pe undeva si cat costa? Mersi
    Mihai,

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. eh, e ca vinul mai vechi.... Inca nu a aparut, streamingul va fi la liber. Cel putin asa a fost anuntat.Va fi pus pana incepe turneul.

    RăspundețiȘtergere