vineri, 4 aprilie 2014

Adunarea generala FRB-P comedie burleasca

Nu am inceput nici un razboi, si nici nu intentionez sa incep vreunul. Nu ma mai intereseaza ce face federatia din acest moment.
Am spus doar ce era de spus pana la momentul asta ca sa ramane chestiile astea ascunse. Voi continua ca jucator, blogger si reprezentant al clubului Mens Sana cat voi putea. Sper sa reusesc sa fac proiecte frumoase si sa ridic clubul asa cum imi doresc. Asta va fi secretul biliardului , sa se face cluburi cat mai multe si puternice. Nu trebuie asteptat de la federatie totul si asta e valabil in orice sport.

Astea fiind spuse nu pot sa nu vorbesc de ultima adunare generala, facuta exact in sambata de la sereno CL. Am mers desi stiam ca nu imi va place ce vad acolo. Am trimis o scrisoare secretarului general in care cerem ca sa se treaca la o atitudine de transparenta, cluburile sa primeasca documente ale federatiei gen bilant, balanta, cont de profit ... Nu s-a intamplat asta si bineinteles ca nu am votat pozitiv situatia financiara pe 2013. Cum sa votezi cand ti se baga cateva acte sub nas pentru 30 de secunde si trebuyie sa le aprobi ? 
Mai intai sa vedem cum s-a facut adunarea. In primul rand invitatiile au fost trimise fara confirmare de primire, deci nu se stie daca toate cluburile au primit-o, mai ales ca nu S-A ANUNTAT PUBLIC DATA ADUNARII. Asa cum am mai zis doar 4 cluburi erau pana anul asta active, restul de forma. Dar au un rol, pentru ca asigura masinaria de voturi. 3 oameni apropiati familiei visoiu, reprezinta trei cluburi, Gabi reprezinta un club, tata reprezinta un club, si in sfarsit, mama reprezinta clubul Alfa. Cat de frumos :)
Asa ca totul a mers ca uns si s-a votat in grup, bineinteles dupa modelul intai voteaza Gabi, apoi restul :)))))))))))))))))
Am propus ca in fiecare an cluburile afiliate sa primeasca situatia financiara pe anul precedent inainte de adunare, ca sa le poata studia. Mi s-a raspuns ca e prea scump sa trimiti la toti prin posta. Au iesit niste contre, mi se tot spunea ca nu cluburile verifica federatia, ci invers. Dar din functia de vicepresedinte, oare nu ai nici un drept. Nu mai conteaza. ceea ce conteaza este ca au fost dezafiliate 4-5 cluburi care aveau legatura cu fostul presedinte pe motiv de inactivitate. Pai nu mai erau oare inca alte 6-7 cluburi in aceeasi pozitie. Fara sportivi, fara oameni im plicati in fenomen. Ma enerveaza doar modul selectiv de a o face doar pentru ca NU SUNT CU TINE. Daca luam o decizie, hai sa fie pentru toti.
Si lucrul care m-a enervat cel mai tare pe langa altele. CS Atomic a propus completarea Biroului Federal cu 2 nume Balas Alexandru si Rusu Andrei. N-as fi crezut dar masinaria a votat impotriva. de ce ? Pe motiv ca de fapt nu ar fi legal. Pai multi din cei aflati deja in biroul federal au fost alesi exact in acelasi mod, provizoriu pana la alegeri. Cand e buna si cand nu e buna treaba ? Nu s-a vrut pentru ca nu pot fi controlati de aia.
Cand Alecu cheltuie din banii lui sa deschida o zona, si nu i s-au dat nici macar 100 de lei pentru benzina si cand Andrei stim bine cate face pentru biliard.
Dupa ce m-am luat putin de reprezentantul asociatiei lamont pentru handicapati pentru ca nu au facut nimic pe parte de biliard , seniorul Visoiu a incheiat apoteotic, perfect as zice: " Ei sunt importanti domne. Asta e viitorul Romaniei ! "
Cam atat. 

Un comentariu: