marți, 1 aprilie 2014

Pacaleala FRB-P

Azi in mod normal se fac pacaleli,
eu ma simt pacalit. In ultimii 2 ani am alergat dupa o himera si incercand un proiect alaturi de oameni rai, mici, fomisti si hrapareti.
N-am sa regret niciodata orice incerc sa fac despre biliard sau timpul pierdut pentru acest sport minunat indiferent de proiect. Regret ca nu am ascultat pe toti cei care mi-au spus lucruri pe care nu am vrut sa le inteleg sau sa le vad. Am avut toata bunavointa, dar nu voi fi niciodata parte a ceva contra biliardului sau cat de putin obscur. 
Pentru moment drumul meu alaturi de federatia romana de biliard se opreste, nu mai am ce cauta acolo, si nu mai pot gira cu numele o susanea transformata in asociatie familiala. 
Lucrurile pe care le voi afirma nu sunt menite  decat sa relateze ceea ce s-a intamplat in Federatia Romana de Biliard pana acum. 
Nu vreau sa se creada ca dramatizez, m-am gandit mult daca sa fac publice aceste chestii sau nu. Nici macar nu pot sa promit ca vor fi senzationale.. Dar umilinta si sictirul la care am fost supus ma impiedica sa fiu elegant, si chiar ma obliga sa raspund.
Intotdeauna am apreciat si chiar am laudat fam Visoiu pentru ca a reusit sa reinfiinteze partea oficiala a biliardului romanesc dupa ce decedase in 2005 printr-o sentinta judecatoreasca obscura. 
Ca sa fim corecti, initiatorii acestei actiuni au fost cei de la Eurostructur care la acea vreme sponsorizau Openul de la Timisoara si bineinteles probabil ca promotorul principal a fost Florin Novacovici. Intre timp Eurostructur s-a stins. Fam. Visoiu a continuat actiunea si a reusit sa o reinfiinteze. Si a urmat 2 ani de stat degeaba, 2010 si 2011. La unele din multele mele discutii cu Gabi i-am spus ca daca ai infiintat-o asta nu inseamna ca e a ta personala. Nu poti aresta spiritul national doar pentru ca ai fost initiatorul. Bineinteles s-a ajuns pana acolo incat sa se spuna ca n-am avut nici o contributie la ce este astazi. Ba am avut. Am sustinut inceperea activitatilor pe zone de la inceput si inca cred in acest sistem. Bineinteles Gabi Visoiu a preluat ideile si sunt ale lui acum, el a facut tot. Pai asteptau sa se inscrie oameni cand am venit eu. Cum sa te inscrii daca nu exista calendar ? Si cine ii cunostea pe EI ? Nimeni de aceea au avut nevoie de mine si de altii sa facem lobby. Si am ajutat bucuros, chiar daca mi-au fost furate idei si s-au impopotonat cu ele, desi am vazut cum au disparut oamenii dupa ce i-au ajutat. Presedintele Tiroiu, dupa ce l-a ajutat pe mititel sa intre la facultate, si dl Tat, indiferent daca a gresit sau nu, facut terci de sifiliticul STAPAN al cainelui lui Pavlov ( sic !). L-am considerat multa vreme pe Gabi Visoiu prietenul meu, dar am constatat ca nu e decat un mic Basescu fomist, si care s-a apucat de acest lucru doar pentru el. 
Maine episodul 2 ca tare m-au enervat ;)

2 comentarii: