joi, 5 februarie 2009

Despre bloguri

Ma tot intrebam daca citeste cineva blogu asta sau urlu degeaba pe aici, nu prea stiam unde sa caut, asa ca am inceput sa citesc bloggeri celebri de pe la noi, cum ar fi manafu, Zoso, bobby voicu .. Pentru inceput am pus Statcounter si urmeaza trafic.ro.

3 comentarii:

  1. Eu unul semnez condica aproape zilnic pe aici... dupa parerea mea este nevoie de pareri avizate in domeniu. Spre exemplu pana la articolul despre pastila White Diamond ( sau cum ii spune :)) ) nu auzisem inca... deci, tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super, asa o sa fac. Testez acum niste gadgeturi ce se presupune ca te-ar ajuta sa iti imbunatatesti lovitura, o sa postez cronica in curand.

    RăspundețiȘtergere
  3. Laudabila intentia... eu joc biliard de vreo 2 ani ( intr-un ritm ce-ti da fiori, recte de 2-3 ori pe luna ) asa ca sunt constient ca fara practica si multa sudoare pe masa de biliard nu pot face minuni, insa chiar si asa nu sunt indiferent la fenomen... ceea ce mi-ar place personal sa citesc este un articol impartial despre tehnlogiile astea moderne inglobate in "arma" de baza a jucatorului... stau si ma intreb daca este o diferenta chiar atat de mare intre un P2 si un P3 de exemplu, sau intre un McDermott Tricore vs Unicore, etc... ar fi interesant de stiut cam care este diferenta intre un shaft de 11,75 mm si unul de 13,25mm adica lucruri care par banale dar care nu sunt deloc... ceea ce vreau sa spun este ca sunt multe de spus si putini cei care iti mai si explica cate ceva...

    RăspundețiȘtergere