duminică, 7 iunie 2009

Calificari la London

Cu greu s-au strans baietii azi, in total am fost 9 voinici pe piramida de 16 ! Si 8 se calificau pentru piramida finala de saptamana viitoare. Mana de popa a lu Motanu m-a tras la sorti in singurul meci din primul tur. Si cu cine credeti ? Cu finu ! Aseara tocmai ce ne intalnisem la un spritz si vorbeam ca sigur cadem impreuna. Invinsul de la noi si cel de la Edi-Vasilache urmau sa se intalneasca pe spate, toti ceilalti fiind oricum calificati. Finu a inceput bine si a facut 2-0. Aici a facut o greseala si m-a bagat in meci. Asa ca normal Nashu n-a iertat :))) Pai tre sa mai castige si nasu ca pe urma finu si-o ia in cap.Edi l-a invins pe Vasilache, si dupa aia George l-a scos la pensie pe "Tataie" asa ca sa nu se supere ca l-am batut. Asa, meciul de calificare l-am jucat cu Florin Dutza. Am jucat mai bine decat cu George si am castigat strans 5-3, desi am ratat 2 breakuri la ultima bila. Tre sa apreciez fairplayul lui, dupa ce a spart si a introdus alba, am pozitionat-o pe masa si nu in spatele liniei. Florin m-a atentionat, altfel faceam fault.
Chiar am inceput sa simt bilele si tacu asta al meu se preteaza la bila 8, ca nu tre sa dau mari efecte. Daca tot eram putini, am zis sa continuam piramida pana la capat. L-am invins si pe Tighi, un meci greu terminat la 5-4. La 4-4, am facut masa si am ramas prost la ultima bila. Am dat-o cu manta si am intors alba cu trei mante pentru bila neagra. Sunt momente in care trebuie sa iti asculti instintele si sa tragi cu inima. De data asta n-am mai masurat nimic, pur si simplu am simtit bila. Si a iesit. Am mai jucat apoi cu Edi. La 3-0 pentru mine, am spart foarte bine si am facut toata masa, dar m-am lasat in snooker la 8 ! A fost o bila mai delicata, aproape drept pe buzunar si dadeam si peste o bila. Puteam sa ies cu stanga sus sau si numai cu sus. Am les sa dau centru sus, insa fiindca am dat mai de sus, am lovit putin in dreapta si bila alba s-a infranat in spatele unei bile de ale lui. Asa meciul s-a intors si in curand era 3-3. Am reusit sa castig 5-3, am stat mai bine in ghete la presiunea meciului :))) Deh, batranetea are si ea avantajele ei.N-am mai asteptat sa se joace pe spate si am sters-o englezeste acasa la fete !
Asa, deci calificati : Eu, Edi, Tighi, Duta, Calin, Ionescu Alex, George si Costache Cristian.
Azi am plecat multumit pentru ca am spart bine, am stat bine mental,am inceput sa simt bilele, sa invat tacul ....
Stati pe receptie , am reusit sa ii iau un mini interviu marelui jucator Ralf " The Kaiser " Souquet si o sa il public maine !!!

5 comentarii:

  1. Da mah cica n-am voie sa imi pun link catre blogu personal in semnatura. habar naveam .......... Auzi, daca poti da tu un post pe cg si zii lu alec cool ala nou, ca expresia fanii care ma iubeste este impamantenita de mult in limbajul urban si ca il asigur ca stiu limba romana f. bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai se poate domn' profesor?!? Sa luati d-voastra ban(i) fara munca? :))) Felicitari pentru jocul bun din London... antreneaza-te bine ca stii ca esti pe lista mea neagra! :))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana la tine ma antrenez cu Flo LOL Da frate din senin asa..... Am avut un feeling asa de nasol, ma simteam ca un infractor. Mersi pentru postu pe cg, pana la urma am reusit si eu sa imi fac alt cont.

    RăspundețiȘtergere
  4. n-ai pentru ce... e prea "necopt" (cool) baiatu' sa-si dea seama de umorul fin al celor cu fini si nasi, nu? Pun pariu ca daca le postezi ceva cu substrat mai adanc se impotmolesc in meandrele limbii romane si cauta prin dictionare...

    RăspundețiȘtergere