marți, 23 iunie 2009

Concluzii Timisoara

In primul rand as putea spune ca a fost cu siguranta cel mai tare concurs organizat in Romania. Am jucat cu Ralf, si asta face experienta mea acolo de neuitat. Am vazut si ceva meciuri tari, frumoase. Faptul ca a fost dat la Tv este foarte bine pentru sportul biliard, mai ales la ora la care s-a dat. Daca se va continua acest drum, cu siguranta vor aparea si sponsori gata sa sustina pasii noii federatii.
Pentru un joc m-am simtit ca cei mai buni, probabil m-am infiltrat miseleste in sfera cu aer tare care il inconjoara pe Ralf. Nu conta nici Artemisu, nici ca nu m-am mai antrenat, nimic. Starea mentala a fost perfecta, fapt ce ma bucura foarte mult. Nu mi-a fost frica nici un moment, si desi am ratat 2 bile usoare rau, am ramas concentrat tot meciul.
Am jucat urmatorul meci pe spate la 20.30. Eram varza, atat de iesit din mana incat n-am putut sa termin 3 bile cu alba freeball. Am incercat toate tehnicile si exercitiile de concentrare, dar degeaba. Mana nu ma asculta deloc. Am spart si am bagat 5 bile si n-am fost in stare bag 2 la jumate, celelalte erau pe buzunar bine mersi.
O alta concluzie este ca poti sa iti fracturezi gatul pe langa Tequila, prietenii stiu de ce ! Pot sa adaug ca acest club se afla in campus :))))
Am filmat tot meciul cu el, din pacate asta si multe alte poze, filmulete, sunt pe laptopul lui Marse, asa ca astept sa vina din Austria ca sa le pun.
Mai jos am gasit 2 videouri cu analiza loviturii lui Ralf. Ce m-a frapat cand am jucat cu el, atunci cand da mana inapoi tine tacul doar cu 2 degete si desface pe celelalte ca un evantai. Atunci cand loveste, strange degetele pe tac.

5 comentarii:

  1. exact aceeasi miscare o fac si eu cand trag:))..ce coincidenta

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt mai multi care dau la fel ... dar nici o legatura cu restul jocului :D

    RăspundețiȘtergere
  3. ... eu am balansul ratei lovita de gripa porcina... d-aia nu-mi ies mie loviturile!!! :))) O sa remediez ceva... nu mai mananc carne de rata...

    RăspundețiȘtergere
  4. Aoleu, pai atunci ramai porc :))) Eu zic sa o dai pe carne de peste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu asa fac.. dar am observat ca daca strang tare mana pe tac in momentul in care lovesc tacul se roteste putin si se misca lateral , din aceasta cauza ratez fara sa stiu de ce.Chiar la tine pe blog am vazut niste tutoriale cu Jeannette Lee unde explica chestia asta si cum se poate ea corecta.

    RăspundețiȘtergere