vineri, 19 iunie 2009

De dimineata

Am ajuns primii aici, nu sunt decat oamenii care se ocupa de mese. Prima surpriza este ca toate mesele au fost curatate si acoperite pana la ora jocului. Totul e foarte branduit pe aici, si arata profi, buna treaba trebuie sa il felicit pe Florin Novacovici pentru exelenta organizare. Se simte in aer adrenalina, toti jucatorii care au venit cu atatea sperante si dorinte, ce va fi oare mai tarziu ? Emotia succesului pentru unii, cupa de amar a infrangerii pentru altii .... E ceva deosebit anul acesta, il avem aici pe NUMARUL 1 MONDIAL la pool. Dupa cum v-am zis, am stat de vorba aseara cu el, mi s-a parut foarte ok, amabil si deschis.
Sunt 89 de jucatori inscrisi. Primii 2 capi de serie sunt Ralf Souquet si Sandor Tot. Dintre ceilalti, Vilmos si Klasovici sunt cei mai cunoscuti. Ovidiu si Babken au ocazia sa se intalneasca in turul urmator. Dintre cei vechi, a venit si Chira, Sergiu Voicu ........... meciurile sunt dubla piramida pana la primii 32. Ce e bine este ca sunt anuntate orele la care se joaca meciurile. Eu am sansa sa ma intalnesc cu Souquet daca inving primul meci, la fel si Dodoc poate juca cu Foldes. Masa ce va fi televizata beneficiaza de tribune pentru spectatori, va fi foarte frumos.
Tineti aproape, Marse de la Quetra si Iulian de la Garza sunt aici pentru voi si incearca sa va dea cat mai multe informatii :)))))

3 comentarii:

  1. Bafta Iuliane...treci de primul tur si arata-i neamtului tehnica Damboviteana.
    Observ o colaborare cu Marse privind tricoul tau de joc...sper sa fie de bun augur. Sa inteleg ca veti imparti si premiul?
    Astept comentariile de la fata locului si urez tuturor cunoscutilor mese usoare si praf in ochi adversarilor.
    Am zis!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am trecut, unde e gatoradu ala de pruna LOL

    RăspundețiȘtergere
  3. Misto tricoul...si de asemenea si reclama :) Asteptam materiale foto/video

    RăspundețiȘtergere