vineri, 19 iunie 2009

Eu si Souqet

Am inceput meciul fara emotie, atins de sfera de jucator a oponentului meu. Primul joc am jucat foarte bine si am castigat batalia safeurilor ( cine ar fi crezut ? ) si conduceam 1-0. Au fost vreo 6 schimburi de safeuri, m-am simtit extraordinar, lume multa si la loviturile reusite o mare de pocnituri din degete invaluia atmosfera. Asa te simti jucator. Am spart apoi si totul era bine, era masa de break clar. M-am repezit la 1 si l-am ratat, deh amatorul din mine si-a facut aparitia. Am mai avut sanse la vreo 3 framuri , dar n-am concretizat. As fi vrut insa sa ii pun macar putina transpiratie pe fruntea lui. Asta e, oricum u mare jucator si caracter, Ralf. N-a gresit nici o iesire tot meciul, doar a ratat 3 bile. Astept cei mai buni jucatori de la noi sa il puna la incercare si poate sa il bata.

6 comentarii:

  1. ...vezi tu domn' profesor... ai avut exact atatea sanse cate ratari a avut el. ( asta daca nu s-a jucat cu spargere alternativa, caz in care ai avut mai multe sigur... :))) ) Insa asta nu strica cu nimic pocniturile de degete sau tacul batut de podea... asta este singurul lucru care te face sa te simti extraordinar si sa continui... ai avut o experienta de neuitat asa ca bucura-te... altii doar viseaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. lasa nashule.......il snopim data viitoare......

    RăspundețiȘtergere
  3. iulian ce zici de articolul asta?
    http://www.adevarul.ro/articole/timisoara-in-banat-se-joaca-cel-mai-tare-turneu-de-biliard.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Se aude ceva de vreo federatie ?
    Tot am inceput sa aud mai des ...

    RăspundețiȘtergere
  5. nasule zi si tu cva de federatia asta e adevarata sau vrajeala pt mass-media ca deja a aparut si la PROTV si in articolul de mai sus ideea ca avem federatie va fi din nou campionat national si la noi in tara?

    RăspundețiȘtergere
  6. LOOL ce dq ma cred ca ai pierdut din cauza emotiilor :)) Iti dai seama dak il bateai te dadea la tv:)))

    RăspundețiȘtergere