marți, 30 iunie 2009

La mare la bulgari


Ieri am ajuns la bulgari dupa un drum ok, am facut 5 ore si jumatate pana aici. Am venit 2 masini si chestia misto este ca am avut 2 statii de emisie receptie , asa am pastrat comunicarea tot drumul cu prietenul meu. Sunt foarte utile si aici sa vorbim intre noi, ne anuntam cand iesim pe plaja, sa ne gasim pe aici.
Prima surpriza a fost legata de locurile de parcare .... Desi hotelul este de vreo 1000 de locuri, nu prea sunt locuri de parcare. Am parcat putin in fata hotelului si era sa imi ridice astia masina, cu tot cu mine in ea. Pana la urma 5 euro au salvat situatia :)))
A doua a fost la receptie. Am ajuns pe la 12.00 si ce sa vezi ca check in se facea de la 14.00. Astea de la receptie nu prea stiu engleza, am incercat sa ma pun bine cu ele, dar degeaba. Am luat camere pe la 15.00, intre timp s-a format o coada romaneasca ca pe vremuri, la lapte ...
O gramada de romani pe aici, la Chaika Resort, majoritatea la all inclusive. Hotelul arata misto, finisajele sunt marfa. Singurul lucru este ca nu au personal de ajuns, menajera n-a ajuns pana acum in camera, tre sa o vanezi cu cativa leva ca sa fie bine. Astia ne-au zis ca putem manca dupa 5, insa pe la 14.00 ni s-a facut foame si ne-am amestecat cu ceilalti si am mancat in voie:)))) Pai ce credea bulgarii astia, ca ne fac ei pe noi ?!? Azi m-am dus sa iau 4 beri si ala zice ca nu pot lua decat 2 o data. Am luat 2, am iesit pana afara, m-am intors si am mai luat 2. Zic, asa e bine colega ? Da, da zice el Lol.
Hai pa, ma duc sa mai rad una .....
Mai multe poze aici http://www.facebook.com/album.php?aid=3312&id=100000020591824&l=539bd11595

7 comentarii:

  1. ...aia cu bericioaicele a fost tare frate! :)))) Vacanta placuta si lipsita de incidente neplacute!

    RăspundețiȘtergere
  2. hahahhaahaha nu mai pot de ras trebuie sa faci ca pe vremuri la bere:)))p'atunci cu painea hahahhaaa !!! Vacanta placuta Iuliane !! sa ne mai povestesti ceai mai fkt !

    RăspundețiȘtergere
  3. ...si acum ce s-a mai intamplat de nu mai spui nimic? V-au taiat accesul la prize? :)))))))))))))))))) S-au prins bulgarii ca sunteti "mamaligki"? :)))))))))) E hotelul lui Stoikikov? :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. ha ha nu e hotelul lui Stoichikov dar e al unui bulgar, si asta se vede.Au venit niste prieteni ieri si prima surpriza a fost ca le-a ridicat masina imediat. Numai 20 euro si a luat-o inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu plec pe 12 Iulie tot la Sunny Beach (Iberostar Sunny Beach), imi recomanzi deci sa ma inarmez cu multa rabdare si ... maruntis pentru masina :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Au fost niste prieteni la Iberostar de Paste si le-a placut. Ai grija de parcare, s-ar putea ca acolo sa aiba hotelul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Super a fost, da' la anu' am pus Grecia pe lista, in banii astia cred ca gasesti ceva la fel de super-ok.

    RăspundețiȘtergere