miercuri, 10 iunie 2009

Lucasi Big Beulah Break Cue review

Am fost ieri pe la IDM cu prietenul meu Red, care si-a comandata tacu asta de spart. Cum n-am gasit siteul oficial lucasi postez linkul de pe siteul Nielsen Biliards unde sunt descrise specificatiile. Aprimit pentru tac si o husa 2x4 gratis, iar Nielsen trimite des in Romania, fara probleme.
Tacu asa cand te uiti la el pare ca din Star Trek, super tehnologizat. Ce m-a impresionat in mod placut este gripul, se simte si se lipeste foarte bine de mana. Varful este de 14 mm si asigura o siguranta sporita la spargere. La bila 8 am spart si intr-adevar aduce ceva putere, bilele se sparg frumos si se imprastie pe toata masa. Ce nu mi-a placut in mod deosebit este pastila care mi se pare prea tare, nu prea am simtit nici un feedback deosebit la spargere,. Cred ca o pastila din piele era mai nimerita.
In concluzie, un tac realistic pentru pretul sau, nu e cel mai bun tac de spart cu care am dat, dar nu este o alegere proasta. Mai bun decat Stinger si Fury oricum .

19 comentarii:

  1. ce inseamna safe si follow ?? Pls raspunde ca sunt incepator si nush..

    RăspundețiȘtergere
  2. Safe inseamna siguranta. Cand dai un safe, incerci sa ii lasi pozitie grea adversarului fara a mai continua la masa. Follow inseamna efect inalt pe bila alba, adik atunci cand bila alba este lovita deasupra centrului.

    RăspundețiȘtergere
  3. carele va sa zica jucasi cu fratele Red... pai bine domnle... se poate sa nu descrii cum au decurs ostilitatile?!? :))) Lasati "Baulahele" alea si dati informatii poporului! :))) Lasand gluma la o parte... 300$ pentru un tac de spart? Mult... la Altex era mai ieftin! :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Destul de costisitor...si nici macar nu e si tac de jump...In rest arata misto si cred ca isi face treaba ok.

    RăspundețiȘtergere
  5. RED:
    Costisitor?....240$ + 40$ (transportul, asigurarea si vama) plus o husa combo 2x4 (deosebit de utila si cat de cat aspectuoasa) si inca alte maruntisuri free, totul in doar 6 zile..??
    E un tac dedicat spargerii. Asta mi-am dorit.
    Tacurile duale (spart-sarit)- d.p.m.d.v.- cred ca diminueaza din forta si acuratetea spargerii tocmai prin creerea inca a unei intreruperi in continuitatea tacului (pentru profilui tacului de jump).
    Cat despre pastila prea dura .... asta se poate schimba in timp daca sunt nemultumit (insa nu sunt)....
    Cert este ca priza este ferma iar spargerea (chiar si data in forta medie) imprastie bilele frumos pe masa.
    Nu se compara cu BK-Predator insa in mana unui jucator bun se face apreciat cu siguranta.
    Multumesc Madfox pentru ca ai pomenit de el...data viitoare o sparg mai bine cu el si sper sa echilibrez balanta jocurilor noastre.
    Am zis!

    RăspundețiȘtergere
  6. se muta reactiile pe blog, foarte tare! (e)-migram ;-)

    RăspundețiȘtergere
  7. pai frate red... cum sa spun eu... 300$ pentru mine este destul de mult daca ma raportez la un tac de joc ( cu mult mai important decat cel de spart ). Daca vrei sa ma raportez la un tac scump de joc si nu sunt banii mei cei care fac plata atunci ai dreptate: este pomana curata! In schimb sunt alaturi de tine total intr-o afirmatie: daca vrei tac de spart iti iei tac de spart. Daca vrei tac de jump iti iei tac de jump. Hibrizii nu pot avea aceleasi calitati ca un tac specializat. Punct. Peace brother!

    RăspundețiȘtergere
  8. Faptul ca lucasi nu are site oficial mi se pare de-a dreptul strigator la cer , niciodata nu am inteles cine face de fapt tacurile astea si evolutia acestei firme in timp , prea multa secretomania , e ceva putred la mijloc .
    Eu nu as da 240$ pe un astfel de tac de spart cand pt un bk2 mai trebuie sa pui doar 3 mil in plus si ai cel mai bun tac de spart din lume .
    Iulian , trebuie sa dai cu un stinger mcdermott j/b , vei fi socat cat de bine merge atat pe partea de jump cat si de break , in plus este mult mai ieftin ca acest Big Bleah :))
    ps. vezi ca sambata avem etapa la king's , sa nu carecumva sa lipsesti !

    RăspundețiȘtergere
  9. Ia uite .....avem o "pasarica" a tot stiutoare :)):))

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai am dat cu Stinger de vreo doua ori da nu m-a impresionat mare lucru. La concurs n-am cum sa ajung, am un eveniment in familie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ati incercat Poison VX 2.9 JB ? Mi se pare mai tare decat BK2, Lucasi, Fury, Stinger, etc. La jump e bunicel, oricum mai bun decat Air dar nu la fel de bun ca un Bunjee.

    RăspundețiȘtergere
  12. N-am avut ocazia Vlade ... By the way, marfa tac ai. P2 leopard e preferatul meu de la Predator.Cat te-a costat customul ?

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Birdy
    am gasit pe undeva intamplator o informatie... iata copy-paste:

    Tai-Can factory who has the best technology ( Finish, Science, Choosing woods, etc) and equipment for making production cues in Asia. Bill Stroud (Joss west cue) is one of Tai-Can's adviser and He imports the newest equipments from JW cues and leads Tai-Can workers to use them well. Today, Tai-Can is the biggest, most famous, best factory on cue making for production cues. Several famous brands of production cues also are made by Tai-Can such as Universal, Lucasi, BCE, Buffalo, Adam, Licos, etc. But, Tai-Can is a name of Factory, not a brand of cues. It’s just a Original Equipment Manufacturer (OEM).

    RăspundețiȘtergere
  14. nu este vorba de anti-Lucasi la mine... pur si simplu am dat peste informatia asta si m-a mirat mai mult de Adam... tin minte ca am mai cautat referiri si mai gasisem undeva unde ii puneau si pe cei de la Predator alaturi de numele alea! ( insa mi s-a parut doar rautate ) O sa mai caut si revin cu informatii...

    RăspundețiȘtergere
  15. @Iulian

    P2 e prototip, nu are joint/buttcap de metal, e facut din phenolic invelit in delrin.

    Custom abia l-am primit de la Steve Kornele, $780. Vin in tara in 2 luni, daca apucam sa ne vedem la London ti-l dau sa-l incerci.

    Si incearca Poison daca poti. Grip-ul de cauciuc e incomparabil cu linen-ul de pe BK2 sau no wrap. Iar daca te gandesti la BK2 Sport pentru grip, diferenta de bani este colosala si dupa parerea mea scoti rezultate mai bune cu Poison.

    RăspundețiȘtergere
  16. Poison de jump/break mi se pare mult mai slab decat un bk2, cat despre lucasi pana nu o sa vad putina transparenta sau macar un site oficial eu nu as da banii pe nimic de la ei mai ales ca sunt destul de scumpe si la aceeasi bani iti iei linistit mcdermott sau viking !

    RăspundețiȘtergere
  17. Nici mie nu imi plac Lucasi, dpdv calitativ nu imi spun nimic. Pe vremuri aveau site, insa de vreo cativa ani nu mai au.

    RăspundețiȘtergere