miercuri, 17 iunie 2009

Pregatiri

Azi s-au strans toate problemele pamantului nu mai stiu de ce sa ma apuc. Exact inainte de plecarea de maine. Maine plecam la Timisoara, parca primele furnicaturi ma incearca de pe acuma. Oare ce va iesi din chelia lui Souquet, talentul inca neexploatat al lui Foldes, experienta lui Tot, si ai nostrii ca brazii ce vor incerca sa ii curete ? Ce ar fi sa iasa Souquet repede din concurs ? La mine nu ma mai gandesc, o sa joc bila cu bila si ce o vrea Dzeu. Oricum am visu ala erotic ce se repeta obsesiv cand il bat pe Ralf in finala :)))) Il mai are cineva ?
Ajutat si de prietenul meu Marse o sa incercam sa va oferim cat mai multe informatii de acolo, relatari,rezultate, poate si inteviuri. Sa vedem dak o sa putem pune si ceva live.
INSCRIERILE SE FAC INCHEIE CEL TARZIU MAINE LA 20.00
Tineti aproape !!!

10 comentarii:

  1. deci fratele meu... atentie mare aici! Urechile cat palnia, capul cat banita si ochii cat cepele... ca sa retii ceea ce este important la Timisoara! In primul rand... NU il lasa pe Mar$e prin preajma ta! :))) E ghinion curat baiatu' ala... :)) Doi la mana... cand o sa joci cu Ralf in finala sa-i soptesti asa ca din intamplare la ureche ca m-ai batut pe mine ( unicul, The One and only Master ) cu 11-0 si o sa cada moral in secunda 56 ( sau 57... depinde cat de tare are nervii ). Si nu in ultimul rand nu uita ca te sustinem moral toti Muscoii, taunii si alte zburatoare d-astea... BAFTAAAAAAAAAAA!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha ha misto informatii. Am gasit arma cu care sa il ametesc pe Prea Maritul. Marse stie ca e ghinionist ?

    RăspundețiȘtergere
  3. ... banuieste el ceva dar nu e inca sigur... altfel cum se explica singura mea victorie de la un turneu Muscoi tocmai in fata lui si inca la ce scor!!! :))) O sa aiba o revelatie daca va citi acest post... o sa realizeze ceea ce l-a oprit de mic copil in obtinerea performantelor internationale carora le-a fost de fapt el menit cand s-a nascut... :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit ca se da si pe la TV e adevarat ? dak da pe ce post si ce ora si ce zi

    RăspundețiȘtergere
  5. Va fi dat live pe Sport.ro , Duminica incepand cu ora 16 (semifinala si finala)

    RăspundețiȘtergere
  6. Marfa, nu am vazut inca promo. Sper ca si comentatorii sa fie din domeniu si sa faca interesanta transmisia pentru privitori, e foarte importanta prima impresie

    RăspundețiȘtergere
  7. Comentariul va fi asigurat de Gabi Visoiu, campion mondial de trickshot si Florin Novacovici, sufletul turneului de la timisoara

    RăspundețiȘtergere
  8. ii stim si pe gabi si pe Florin. Nu stiam daca postul tv isi va impune anumiti comentatori. E bine asa.

    RăspundețiȘtergere
  9. merci mult de informatii .... o sa ma uit si eu pe sport.ro sa vad macar fazele finale ale concursului ... bafta iulian & co. !!

    RăspundețiȘtergere