duminică, 21 iunie 2009

Tare sunt supărat, acum îmi pare rău că am plecat de la faţa locului.
M-am pregătit cu caiet şi pix să fac o analiză completă a meciului,
aşteptam lupta parte în parte şi ce dracu să văd că era deja 8-6. Mă
doare în cur de sandor cu Baka ala. Mi se pare o greşeală de neiertat
să îl promovezi toată săptămâna pe Souqet şi să nu îl dai. Fuck this
shit ! Oricum bravo Babi !

28 de comentarii:

  1. Tipic romanesc...facem ce facem si tot de rahat ajungem.
    Mult mai important era ce face acum Turcu decat sa vedem la lucru un campion mondial.
    ..........la fel si cu site-ul care a promovat concursul. Nu a facut altceva decat reclama (buna dealtfel) concursului...apoi dupa incepere...a murit. Nu tu prezentarea piramidei, a rezultatelor, ce sa mai spun despre poze sau filmulete.
    Mi-e sila de orice eveniment organizat de romani.
    Am zis!

    RăspundețiȘtergere
  2. Haide sa nu blamam pe organizatori de cateva aspecte ce puteau fi rezolvate (prezentarea piramidelor, rezultatelor, cateva secvente din timpul turneului, eventula niste declaratii ale jucatorilor) ...ideea e sa semnaleze cineva aceste aspecte si la anul sa fie mult mai bine (oricum anul asta a fost mult mai frumos decat anul trecut).

    In ceea ce priveste transmisia in direct a semifinalei cu Souqet pe Sport.ro, este o greseala grosolana si asta se datoreaza kkt-ului asta de sport numit fotbal (varianta ROMANIA, ca fotbalul este frumos, dar nu cel practicat aici). E bine totusi ca putem vedea finala in direct (in special pe Babken), si-i urez succes de pe acum!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca nici nu a fost planuita sa se dea semifinala lui Souquet din considerente ca e mare favorit si lumea il va vedea in finala. Semifinala lor a tinut mai mult decat a fost pronosticat, asa ca eu zic ca am avut noroc ca am vazut ultimul joc al lui Souquet cu Babken. O sa inregistrez finala high definition, vorbim dupa cum o distribuim. Hustler

    RăspundețiȘtergere
  4. Succes Babicu...
    Am vb cu Marse si zicea a a jucat super bine cu Ralf asa ca il vad favorit in finala....
    Mihai Pagulayan....

    RăspundețiȘtergere
  5. REd, chiar daca au fost si lipsuri in ceea ce priveste informatiile pentru publicul larg, totusi mi se pare cel mai bine organizat turneu la care am fost pana acum in Romania. Sunt eforturi mari care se fac si cred ca organizatorii vor remedia asta anul viitor. Toate meciurile au inceput la ora anuntata pe tablou.Felicitari Florin Novacovici pentru cat s-a zbatut, concursul arata din ce in ce mai bine. Imi pare rau ca nu am o camera de doamne-ajuta, ca puteam face un stream de acolo, este internet in club. In rest toate bune. Hai Babi in finala continua ce ai inceput.

    RăspundețiȘtergere
  6. taranii astia nici finala nu o transmit?

    RăspundețiȘtergere
  7. pacat nu a parut prea profesionist in finala asta la 6-2 avea meciul in mana si l.a scapat prea usor parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  8. Stai bre nea Gigi ca nu e asa. Parerea mea e ca singurele greseli au fost la 7-6 cand a ales sa dea la combinatie desi era destul de grea si avea sanse sa duca alba in buzunar si bila 3 la 8-6. Oricum Sandor a avut ceva bulan la schimburile de safeuri si n-a ratat nici o masa deschisa. mare jucator.
    Asa comentatori cobitori n-am vazut, la 6-2 pt babken se rugau sa fie meci decisiv ...... Nu le-a iesit :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Taranii au luat niste decizii de moment, asa cum se face oriunde in lume la competitii transmise live si unde dicteaza televiziunea. in ceea ce priveste site-ul, intr-adevar au fost lipsuri mari, insa, cu o parte din bugetul pentru actualizarea informatiilor de pe site a fost adus Ralf Souquet. Da, s-a hotarat sa se dea cea de-a doua semifinala tocmai pt ca toata lumea se astepta sa fie Souquet in finala. La fel, s-a luat o decizie de moment de a vedea ultima parte a jocului pentru surpriza pe care a facut-o Babken si pt care toata lumea s-a bucurat.
    Imi doresc din suflet sa iau lectii de organizare de la tine participand la un concurs la fel de mare organizat de tine. Oricum va iesi si oricate greseli vei face, voi fi mandru ca sunt roman. La anul, unul dintre obiective este live streaming non-stop la o masa, rezultate on-line etc. Se va imbunatati tot ce inseamna online, editie la care oameni ca tine, sper sa nu participe si nici sa nu acceseze site-ul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Comentariu e valabil cand e semnat...anonimi sunt aceia care trebuiau sa actualizeze si sa ofere data suficiente pe site pentru publicul larg iubitor de biliard.
    Sunt sigur ca se gaseau cativa care sa poata face asta si gratis..doar dand o mana de ajutor ca acest spectacol sa fie o reusita.
    Din relatarile de la fata locului sunt convins ca cei prezenti (atat ca participanti cat si ca specatatori) s-au bucurat de o organizare peste cele de pana acum din Romania.
    Insa acest concurs nu a fost doar pentru ei....majoritatea am ramas acasa, din terte motive, asteptand ceva ce nu a venit.
    ................
    Una peste alta....avem jucatori deosebiti ce merita promovati mai mult. Cumva nu s-a speculat asa cum trebuie momentul..poate data viitoare.
    Am zis!

    RăspundețiȘtergere
  11. :))))) ma bucur ca tu te-ai semnat. :)))
    tu, de fapt, n-ai inteles nimic. nici n-ar trebui sa ma mai chinui sa-ti explic. care promovare crezi ca-i mai puternica decat 2 conferinte de presa in care este prezentat sportul in sine in primul rand, in care sunt prezentati jucatori romani si palmaresul lor + transmisie tv live?
    tu esti majoritatea? :)) majoritatea nu stie ce-i aia bila, tac, 9 ball, pushout etc. pentru majoritate s-a facut mult peste ce am visat. poti sa fii sigur ca in echipa exista cel mai bun om din tara in ceea ce priveste relatia cu presa.
    pentru cei ca tine s-a transmis live.
    au fost lacune in ceea ce priveste online, pe langa care mai exista o lista indelungata cu lucruri ce trebuie imbunatatite. e inevitabil...

    RăspundețiȘtergere
  12. ... mare suparare pe voi... auzi tu... sa nu dea ei la Tv pe Ralf?!? Sa nu puna ei piramida in timp real pe site?!? Pai bine frati romani... turneul in sine este o mare realizare... daca o sa cautam nod in papura fiecarui lucru facut sau nefacut nu o sa ajungem nicaieri... baiatul asta a facut eforturi foarte mari pentru a aduce turneul in acest punct unde noi ne legam de orice amanunt... si nu asta e problema, pentru ca respectivele critici pot fi si constructive insa tonul este ceea ce ar trebui sa ne puna pe ganduri! Aici gresiti voi atat Red cat si profesorul Mad... pentru ca sunt sigur ca Florin merita macar atat: sa poarte o discutie constructiva si nu sa fie nevoit sa traga concluzii gresite. Eu va cunosc intr-un fel cam pe toti... pe unii mai mult pe unii mai putin. Red imi esti frate... domn profesor imi este mentor... Florin este un om deosebit si chiar nu merita chestii d-astea mai ales ca NU el este cel care decide ce sa se dea la TV si nici nu cred ca il poate obliga cineva sa ofere un site la dispozitia iubitorilor de biliard... el a fost cel care s-a implicat si trebuie sa apreciem ceea ce a reusit. Eu sunt roman si sunt mandru ca exista Florin. Sunt bucuros ca am un prieten ca Red. Sunt multumit ca Mad face un blog dedicat tuturor iubitorilor de biliard. Fiecare are ceva bun si noi trebuie sa ne aratam cu degetul... de ce?!? Nu este mai bine sa nu aruncam prea multe vorbe fara a lovi in munca cuiva? Deschis tuturor parerilor... imi asum afirmatiile si as fi curios sa vad care din voi are taria de caracter de a-si face mea culpa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Din punct de vedere TV si al celor care cunosc mai putin biliardul ca sport, ma bucur ca s-a transmis live semifinala sandor cu bakarcic. a fost mai spectaculoasa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Andym daca ai fi citit commentul meu de mai sus, ai fi vazut ca nu am dat in Florin, ci l-am apreciat chiar si merita toate felicitarile. Ce a facut el este senzational sa il aduci pe Ralf nu e asa usor mai ales in Romania. Oricate eforturi ar face nu se pot rezolva toate. Mi-am exprimat doar nemultumirea despre netelevizarea meciului, dar asta nu inseamna ca Florin este vinovat. Probabil au fost ratiuni de televiziune pe care nu le-am inteles.
    Deci nu am de ce sa imi fac mea culpa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si inca ceva despre transmisie, mi s-a parut foarte bine pentru prima oara, cu camere din mai multe unghiuri, reluari ....

    RăspundețiȘtergere
  16. Faptul ca a venit Ralph Souquet insemna o incredere pe care acesta o arata organizatorilor..si deci seriozitatii competitiei.
    Deduc imensa sarcina care a apasat pe umerii acestora...cu siguranta a fost greu.
    Greseli se intampla inevitabil, suntem oameni si lucram cu oameni.
    75% din supararea mea vine din partea Televiziunii (reclame peste reclame chiar si in timpul desfasurarii frame-urilor)...restul de 25% din cauza lipsei de informatii.
    Daca totusi eu am fost ceva mai norocos (am avut prieteni atat in concurs cat si in tribuna ) si am mai aflat cate ceva....altii nu au avut aceasta posibilitate.
    Am recomandat site-ul unor prieteni din SUA si Australia sa urmareasca evolutia jocurilor...precum si alte bloguri sau forumuri...tocmai sa le arat ca si noi avem jucatori buni, demni de luat in seama.
    ....restul il poti deduce si singur, cumva reprosul meu referitor la evenimente organizate de romani isi are radacina in comentariile destul de acide ale amicilor mei referitor la eveniment inainte de fazele finale transmise de televiziune - adica din faza piramidelor.
    Raman da ideea ca se puteu gasi persoane care (pe site-ul lor sau altul) sa poata prezenta in direct cursul jocului..si asta gratis numai din placerea de a ajuta.
    RED (asa ma cunosc majoritatea)- o consider ca o semnatura.
    ...personal inchei acest subiect.
    Am zis!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce piramida in timp real si ce strem on-line de la masa, pt cine ? Cine crezi ca sta sa se uite la o masa cum joaca unii ? In afara de noi care suntem pasionati si interesati.

    Sa faci tu live ce vrei si dupa 3 zile sa vezi accesari de la 20 de ipuri. Vei fi mandru ?

    RăspundețiȘtergere
  18. sper ca ti-a trecut sila... daca nu, sper sa-ti treaca la primul turneu organizat de tine.

    RăspundețiȘtergere
  19. Florin Novacovici22 iunie 2009 la 22:37

    Pentru Andrei:
    privind pe termen lung (peste 5 ani), cu siguranta ca voi fi mandru, daca vom reusi continuitate.

    RăspundețiȘtergere
  20. draga red,
    sunt convins ca prietenilor tai din state si australia le-ai spus ca a participat ralf souquet, nu ralph souquet... :) am incheiat prin a fi rau... la fel cum ai fost si tu!

    RăspundețiȘtergere
  21. pai domn profesor... a cam disparut comentariul ala cu expresiile americane impamantenite pe la noi si care purta semnatura ta si referitor la semifinala pentru care te pregatisei cu pix si hartie... eu asta condamnam... poate ca nu ai dat in Florin direct dar chiar nu se preta comentariul acela... imi pare rau ca nu am pus citatul exact ( acu nici sa vreau si nu am cum sa-l pun ) asa ca ramanem la varianta gri: cumva a disparut dar nu ii pot uita tenta... Peace!

    RăspundețiȘtergere
  22. sorry... nu a disparut... era de fapt textul in sine la care s-au aplicat comentariile... ce fulga sunt! :))))

    RăspundețiȘtergere
  23. Florin, felicitari pentru tot ce ai facut acolo.

    Eu am zis de live ca nu se merita din punct de vedere al efortului. Dar chestiile minore fac lucrurile mai spectaculoase.

    Inca o data felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  24. Simbata 27.06 OPEN bila 9 ( nu 10 ! )


    Simbata 27.06.2009 London Club organizeaza un turneu Open de bila 9.

    Taxa de participare : 500.000 lei ( compensata pentru membrii clubului cu 2 ore gratuite in luna iulie )

    Premii:
    Locul 1 : 7.5 milioane

    Locul 2 : 5 milioane

    Locul 3 : 3 milioane

    Locul 4 : 1.5 milioane

    Locul 5-8 : 750.000

    Premii speciale : cei mai bine plasati doi jucatori din London beneficiaza de sponsorizare la Best Of The East, Burgas, 11-12 iulie ( taxa de inscriere si cazare ).

    RăspundețiȘtergere
  25. Ma bucur Arndym ca nu ai gasit care ce comentariu a fost. Faptul ca ma durea undeva de a doua semifinala ramane valabil, chiar daca atunci am fost mai acrit. Nu stiu de ce nu s-a dat babken cu Souquet si cine a vrut asa, banuiesc ca televiziunea. Pt mine a fost o dezamagire si ramane inca. Ca inchidem dracu subiectu asta odata, parerea mea este ca Red a fost prea acid in ceea ce priveste organizatorii la primul post. De altfel am si raspuns cu commentu asta din susul paginii cu comentarii, cred ca este sugestiv :
    "Blogger iulian spunea...

    REd, chiar daca au fost si lipsuri in ceea ce priveste informatiile pentru publicul larg, totusi mi se pare cel mai bine organizat turneu la care am fost pana acum in Romania. Sunt eforturi mari care se fac si cred ca organizatorii vor remedia asta anul viitor. Toate meciurile au inceput la ora anuntata pe tablou.Felicitari Florin Novacovici pentru cat s-a zbatut, concursul arata din ce in ce mai bine. Imi pare rau ca nu am o camera de doamne-ajuta, ca puteam face un stream de acolo, este internet in club. In rest toate bune. Hai Babi in finala continua ce ai inceput."

    RăspundețiȘtergere
  26. Stati linistiti, semifinala souquet - babken va fi si ea transmisa, inregistrat, evident

    RăspundețiȘtergere