vineri, 20 februarie 2009

Bustamante

Baietii de la BC Club au pus pe youtube un nou meci de la Us Open 2008 :
Bustamante versus Imrad Madjid ( invinsul lui Ladany de la Paris ). Uitati-va in special spre sfarsit la 10-8 pentru Madjid, acesta a executat un jump,eu zic ca a facut fault, voi ce ziceti ?


9 comentarii:

  1. A facut multa valva la acea vreme aceasta lovitura de jump.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer eu n-am stiut de aceasta lovitura, n-am avut unde sa o vad din moment ce abia s-a pus pe youtube, iar la acel moment nu am avut pey-per-view ca sa il vad in direct. Nu imi amintesc totusi sa se fi discutat pe siteurile de specialitate. Unde zici ca a facut valva ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze......e vina mea, am facut o confuzie. Era vorba de o alta lovitura de jump, dar care il avea protagonist tot pe Bustamante.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca urmaresti bila 7, pleaca imediat spre dreapta paralel cu manta. Daca lovea intai bila 1 care e mai jos, ar fi trebuit sa ricoseze bila 7 spre mijloc.

    RăspundețiȘtergere
  5. ''Norocul tine cu cei talentati''.

    RăspundețiȘtergere
  6. daca e sa o lom dupa zicale, norocul e cam impartial, tine cam cu toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  7. A cam fost fault...insesizabil ce-i drept mai ales ca venea in urma unui jump-shot. dar din dinamica bilelelor cam reiese fault...bila maro s-a dus cam mult spre dreapta.

    Foarte interesant de postat si urmarit este si fault-ul lui Bustamante din intalnirea cu Daryl Peach... http://www.youtube.com/watch?v=b_MEqa-OYro

    RăspundețiȘtergere
  8. Acolo este de admirat arbitrul, date fiind conditiile in care Busta juca acasa cu publicul de partea lui si daca nu vedea faultul acesta castiga meciul.

    RăspundețiȘtergere