vineri, 6 februarie 2009

Ladany senzational !!!

Uite ca e prima oara cand scriu de doua ori intr-o zi, insa performanta obtinuta de acest baiat trebuie mentionata !!!
Tocmai a participat la un concurs de bila 9 la Paris, si acolo s-a oprit in semifinale invins 9-7 de cunoscutul Stephen Cohen, cel ce avea sa castige si finala trecand de Tony Drago. Pana aici performanta e si asa notabila, insa pe parcurs el a invins pe Imrad Madjid cu 9-2, pe Vincent Faquet si tineti-va bine pe insusi campionul Mondial la bila 9, Daryl Peach !!!
http://www.opendeparis.fr
Ladany este unul din cei mai buni jucatori din tara, foarte calculat la masa si aproape niciodata nu se grabeste, lupta pana la ultimul meci.
Saptamana viitoare incepe tot la Paris circuitul Eurotour de anul asta, unde vor fi mai multi jucatori din Romania, inclusiv Ladany.
http://www.eurotouronline.eu

2 comentarii:

  1. Senzational!!! Sa bati jucatori ca Madjid si Daryl nu este la indemana oricui... nu credeam ca am sa aud vreodata de o asa performanta a unui jucator roman... tot respectul pentru Ladany ( despre care am auzit si eu cateva "povesti" si nu ma refer la d-alea vanatoresti! :)))) ) Mult succes jucatorilor romani care se vor duce la Eurotour si multumiri pentru stirea asta absolut incendiara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, rezultatul ar trebui sa creasca respectul de sine al jucatorilor nostri.
    A, si in primii 8 a ajuns si Nicu Mihalache, un roman stabilit acolo ca profesor de matematica la universitate. Tare, nu ? L-am cunoscut prin 2003 cand a venit la Iasi la un concurs, avea Predator de pe atunci si dadea niste jumpuri beton. Raul tre sa il stie ca a luat-o cu 7-0. LOL

    RăspundețiȘtergere